20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tanja Jess

Tanja Jess als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel boeiend als inspirerend is, dan is Tanja Jess een uitstekende keuze. Tanja, bekend van televisie en theater, brengt een unieke mix van professionaliteit en persoonlijke ervaringen die elke gelegenheid onvergetelijk maken. Haar vermogen om publiek te betrekken bij diverse onderwerpen, van kunst en cultuur tot maatschappelijke thema’s, maakt haar een veelgevraagde spreker. Met haar achtergrond in de entertainmentindustrie weet Tanja hoe ze een boodschap overtuigend en met flair kan overbrengen.

Tanja Jess

Presentatrice & actrice

Tanja Jess als dagvoorzitter boeken

Tanja Jess blinkt uit als dagvoorzitter dankzij haar ervaring in de mediawereld en haar natuurlijke charme. Ze beheerst de kunst van het gesprek, waardoor ze elk evenement naadloos kan leiden. Tanja staat bekend om haar vermogen om diepgaande discussies te faciliteren en interactie met het publiek te stimuleren. Of het nu gaat om zakelijke conferenties of culturele evenementen, haar veelzijdigheid en charisma maken haar tot de ideale dagvoorzitter voor elke gelegenheid.

Over de kracht van storytelling

Tanja Jess is een expert op het gebied van storytelling. In haar lezingen verkent ze de kracht van verhalen in zowel persoonlijke als professionele contexten. Ze benadrukt hoe verhalen ons kunnen verbinden, inspireren en motiveren. Tanja behandelt onderwerpen zoals het creëren van boeiende verhalen, het gebruik van storytelling in marketing, en hoe verhalen kunnen worden ingezet voor persoonlijke groei. Door te kiezen voor dit onderwerp, krijg je inzicht in hoe effectief communiceren via verhalen een meerwaarde kan zijn voor jouw organisatie of evenement.

Tanja Jess inhuren voor een lezing

Het boeken van Tanja Jess voor een lezing is een gestroomlijnd en duidelijk proces. Neem contact op met Quality Bookings en bespreek je wensen en de details van het evenement. Wij zorgen voor een all-inclusive offerte, rekening houdend met jouw specifieke eisen en voorkeuren. Na goedkeuring van de offerte, zorgen wij voor alle verdere coördinatie en ondersteuning, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Tanja Jess

Tanja Jess, een veelzijdige Nederlandse actrice en presentatrice, heeft door de jaren heen een indrukwekkend traject afgelegd in de entertainmentindustrie. Geboren op 6 januari 1967 in Karlsruhe, Duitsland, verhuisde Tanja op jonge leeftijd naar Nederland. Ze studeerde aan de Toneelschool in Maastricht, waar ze een solide basis legde voor haar latere carrière.

Haar doorbraak in Nederland kwam met haar rol in de soapserie “Goede Tijden, Slechte Tijden”, waarna ze in verschillende televisieseries en films verscheen. Haar veelzijdigheid als actrice werd al snel duidelijk. Ze speelde in zowel dramatische als komische rollen, wat haar populariteit bij een breed publiek vergrootte.

Naast acteren, heeft Tanja zich ook ontpopt als een getalenteerde presentatrice. Ze heeft verschillende televisieprogramma’s gehost, variërend van entertainment tot meer inhoudelijke maatschappelijke onderwerpen. Haar natuurlijke flair en vaardigheid in het interviewen van gasten maken haar tot een geliefde presentatrice.

Tanja’s betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties toont haar diepere interesse in de wereld om haar heen. Ze spreekt regelmatig over onderwerpen als vrouwenrechten en duurzaamheid, en is actief in verschillende liefdadigheidsorganisaties. Deze passie voor sociale kwesties is ook terug te vinden in haar lezingen en presentaties, waar ze vaak dieper ingaat op deze thema’s.

Haar persoonlijke leven is net zo kleurrijk als haar carrière. Tanja is getrouwd met acteur Charly Luske en samen hebben zij twee kinderen. Deze persoonlijke ervaringen brengt ze vaak in haar lezingen en presentaties, wat zorgt voor een authentieke en relatable ervaring voor haar publiek.

Met haar uitgebreide ervaring in zowel acteren als presenteren, gecombineerd met haar betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s, is Tanja Jess een veelzijdige en boeiende spreker. Haar vermogen om verhalen te vertellen en publiek te betrekken, maakt haar tot een waardevolle aanwinst voor elk evenement. Met de steun van Quality Bookings, die bekend staat om haar uitgebreide expertise, all-inclusive tarieven, en tevredenheidsgarantie, ben je verzekerd van een succesvolle en memorabele ervaring met Tanja Jess als gastspreker of dagvoorzitter.

Te boeken als
Presentatrice, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tanja Jess

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Tanja Jess inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tanja Jess
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers