Actrice en presentatrice Tanja Jess is de afgelopen jaren te zien geweest in de meest uiteenlopende televisie-, film- en theaterproducties.

Televisie en film
Tanja Jess is van Duitse komaf maar groeit op in Nederland. Na een theateropleiding breekt zij in 1997 door met een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Nadat zij de populaire soap in 2000 heeft verlaten, speelt zij de hoofdrol in Bon Bini Beach en gastrollen in televisieseries als Baantjer en Toen was geluk heel gewoon. Verder is Tanja te zien in de series SpangaS, Wolfseinde, Van God Los en Bloedverwanten. Op het witte doek schittert zij onder meer in Shouf Shouf Habibi, Kees de Jongen, Loenatik de Moevie, Leef! en Mijn Opa, de Bankrover.

Presentatie
Sinds haar vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden legt Tanja Jess zich ook toe op het presenteren. Zo presenteert zij diverse programma’s van Veronica en een jaar lang het filmprogramma van Canal+. Daarnaast heeft zij enige tijd een eigen radioprogramma op 100% NL.

Tanja Jess is te boeken als presentator.

 

Tanja Jess spreekt graag over:

Tanja Jess boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tanja Jess. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21