Journaliste Suzanne Bosman, voormalig nieuwslezer bij RTL Nieuws, is vrijwel dagelijks te beluisteren op Radio 1 en te zien op Nederland 1 als presentator van actualiteitenprogramma’s. Zij is te boeken als ervaren presentator, discussieleider, interviewer of dagvoorzitter.

Met het oog op morgen
Suzanne Bosman (1965) studeert korte tijd Nederlands en geschiedenis, maar stapt over naar de Academie voor de Journalistiek in Tilburg. Na een stage bij de Wereldomroep kan zij meteen freelance aan de slag in Hilversum bij verschillende programma’s en omroepen. Suzanne wordt onder meer redacteur, later eindredacteur, bij het radioprogramma Met het oog op morgen. Het werk bij Met het oog op morgen combineert zij met de presentatie van actualiteiten- en achtergrondprogramma’s bij NCRV, NOS en NPS. Voor de NOT presenteert zij bovendien het programma Zo maak je dat. In 1995 wordt Suzanne vaste presentator van het Radio 1 Journaal van de NOS.

EenVandaag
In 1999 stapt Suzanne Bosman over naar de commerciëlen, nadat RTL haar heeft uitgenodigd om ‘anchor’ te worden bij RTL Nieuws. Zij blijft tot 2013 presentator van het Half Acht Nieuws en presenteert ook af en toe het discussieprogramma Nieuws aan Tafel. Sinds 1 januari 2014 is Suzanne terug bij de publieke oproep. Voor de AVRO/TROS presenteert zij sindsdien EenVandaag op Radio 1 en Nederland 1.

Suzanne Bosman spreekt graag over:

Suzanne Bosman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Suzanne Bosman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21