Stoof & Van Kooten boeken als spreker

Het duo ‘Stoof & Van Kooten’ is in rap tempo bekend aan het worden bij een groot publiek. De heren zijn momenteel wekelijks te bewonderen in het tv-programma Leven in de Brouwerij (AVROTROS), waarin zij indruk maken als komische interviewers van bierbrouwers. Het programma wordt goed bekeken en de reacties van Nederlandse kijkers zijn dan ook unaniem lovend.

De kracht van Leven in de Brouwerij zit hem met name in de dynamiek tussen de twee hoofdrolspelers. Patrick Stoof & Kasper van Kooten maakten ooit kennis op de theaterschool en kennen elkaar sindsdien al zo’n 25 jaar. Hierdoor zijn zij uitstekend op elkaar ingespeeld en vullen zij elkaar zowel voor de camera als op het podium naadloos aan.

Komische interviewers Stoof & Van Kooten inhuren

Het succes van Leven in de brouwerij zorgt dat er voor het duo steeds meer aanvragen komen vanuit de evenementenmarkt. Dat is niet zo vreemd, want Patrick en Kasper beschikken beiden over een jarenlange podiumervaring en weten als geen ander hoe zij een gevarieerd publiek moeten vermaken. Via Quality Bookings kunt u hen daarom nu ook inhuren als spreker.

Het duo is gezamenlijk te boeken voor uiteenlopende evenementen zoals seminars, congressen, bedrijfspresentaties, beurzen en tal van andere bijeenkomsten. De heren wisselen serieuze vraaggesprekken moeiteloos af met humoristische improvisaties of muzikale intermezzo’s. Met deze ervaren sprekers bezorgt u het publiek gegarandeerd een geslaagde dag!

Spreker boeken: wie zijn Stoof & Van Kooten?

Patrick Stoof is een bekend Nederlands acteur, toneelregisseur, theaterdocent en tekstschrijver. Net als Kasper van Kooten is hij van veel markten thuis op televisie-, theater- en muziekgebied. Als cabaretier en tekstschrijver kan hij bogen op een indrukwekkend palmares en ook als acteur schitterde hij in tal van bekende televisieprogramma’s.

Kasper van Kooten is naar eigen zeggen een breedbandentertainer. Hij luistert uw bedrijfsevenement moeiteloos op met een enerverend optreden boordevol humor, maar treedt met hetzelfde gemak op als dagvoorzitter of spitsvondig interviewer tijdens een serieus vraaggesprek. Samen zijn hij en Patrick Stoof zo op elkaar ingespeeld, dat u wel een hele vreemde opdracht moet hebben willen ze deze niet op maat kunnen invullen!

Contact opnemen met Stoof & Van Kooten

Wilt u een humoristische spreker of interviewer inhuren voor uw evenement? Een duo-optreden van Stoof & Van Kooten verzekert u van een unieke en gevarieerde show. U kunt deze Bekende Nederlanders boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Stoof & Van Kooten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stoof & Van Kooten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21