Steve Carlin is een professioneel en zeer ervaren tafel goochelaar. Met meer dan 15 jaar ervaring op de meest diverse locatie kunt u absoluut top entertainment verwachten! Googelaar Steve Carlin loopt tussen uw gasten rond en vertoont de meest verbazzingwekkende magic tricks. Ook weet Steve horloges, telefoons en portemonnees te rollen zonder dat zijn publiek het doorheeft. Een combinatie van magic, mentalisme, zakkenrollen en veel humor maken deze act een aanrader voor uw komende evenement. De magic acts van goochelaar Steve Carlin zijn geschikt voor alle leeftijden!

Bent u opzoek naar een show op het podium voor grotere groepen? Met de magic podium show van googelaar Steve Carlin zitten uw gasten op het puntje van hun stoel. Een unieke show waarbij verschillende stylen worden gemixt. Steve zorgt voor een combinatie van magic, mentalisme, zakkenrollen en veel humor. De show is als korte openings act te boeken of als theater voorstelling. Uitermate geschikt voor grote groepen tot max 200 personen.

 

Steve Carlin spreekt graag over:

Steve Carlin boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Steve Carlin. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21