Limburgse Stella Gommans is van vele markten thuis. Deze energieke, flexibele actrice, fotografe, producer en presentatrice is dan ook op tal van manieren inzetbaar!

Taste of Travel
De in Venray geboren Stella Gommans heeft in Amsterdam balletopleidingen gevolgd bij Barry Stevens en Lucia Marthas. Wegens zich manifesterende lichamelijke ongemakken moet zij de hoop op een danscarrière echter laten varen. Stella laat zich evenwel niet uit het veld slaan en gaat vrolijk aan de slag als presentatrice, aanvankelijk bij het roemruchte Call TV. In 1999 wordt zij niet alleen presentatrice maar ook ambassadeur van de Sponsorloterij. Naast de Sponsorbingoloterij presenteert Stella diverse programma’s, waaronder The Big Entertainment Quiz, TV Gek!, Bestemming Nederland, Jetsetters, House Vision, Puzzeltijd en The Taste of Life. Sinds 2011 is zij te zien op het digitale televisiekanaal 24Kitchen, waar zij samen met kok Rudolph van Veen het programma The Taste of Travel presenteert.

Veelzijdig
Naast het presenteren bekwaamt Stella Gommans zich ook in het acteren. Zij is onder meer te zien in een aflevering van Sam Sam en speelt een aantal maanden de rol van Ingrid Rutte in de soap Onderweg naar Morgen. Stella Gommans schrijft verder columns en leent haar stem aan diverse commercials. Bovendien is zij actief als fotografe.

Stella Gommans is onder andere te boeken als presentator.

Stella Gommans spreekt graag over:

Stella Gommans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Stella Gommans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21