Peter Vogel is een van de meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland. Zijn vak bestaat uit het creëren van illusie en (mis)leiden van de aandacht. Als magic consultant kan hij ook u helpen het publiek te overtuigen van uw product.

Gelover en niet-gelover

Het verkopen van een product of een idee staat of valt met de overtuiging van het publiek. Is wat er beweerd of getoond wordt waar of is het manipulatie, een truc? In het algemeen zijn er twee groepen te onderscheiden, de ‘gelovers’ en de ‘niet-gelovers’ die een ding gemeen hebben: eenmaal overtuigd van hun standpunt zijn ze er moeilijk meer vanaf te brengen. Een ‘gelover’ zal bijvoorbeeld goedpraten waarom Uri Geller deze keer het zilveren lepeltje niet kon ombuigen. De ‘gelover’ zal  zich laten meevoeren door de magie en het spektakel bij een show van illusionist Hans Klok. Een niet-gelover zal van diezelfde show eveneens onder de indruk zijn, maar hij zal zich juist afvragen hoe het werkt.

Verwondering

Het is een uitdaging om de ‘niet-gelovers’ iets proberen te verkopen, en ze van ‘Dat is nep’ naar ‘Ja, dat klopt’ te krijgen. Je zult dan in principe met bewijzen moeten komen. Alles draait om het zaaien van verwondering en twijfel. Dat is het moment waarop je de overtuiging kunt omdraaien! Als magic-consultant heeft Peter Vogel in het bedrijfsleven onder andere McDonald’s van unieke concepten voorzien. In een boeiende, drie kwartier durende presentatie leert Vogel je onder meer onderscheid te maken tussen gelover en niet-gelover. Een magische lezing, al dan niet los geboekt of in combinatie met een workshop, die leuk, leerzaam en verhelderend is.

Peter Vogel spreekt graag over:

Peter Vogel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter Vogel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21