20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Peter Vogel

Peter Vogel als spreker boeken

Bent u op zoek naar een unieke, interactieve en betoverende ervaring voor uw evenement? Dan is het boeken van Peter Vogel als gastspreker de perfecte keuze. Met meer dan 30 jaar ervaring als een van de meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland, brengt Peter een mix van magie, humor en verwondering naar uw bijeenkomst. Geboren in Amsterdam en getraind vanaf jonge leeftijd, heeft Peter zijn vaardigheden geperfectioneerd en is hij een expert geworden in zowel de traditionele goochelkunst als moderne illusies. Zijn optredens zijn niet alleen entertainend, maar ook interactief, waardoor uw gasten direct betrokken raken bij de magie.

Peter Vogel

Goochelaar & ondernemer

Peter Vogel als dagvoorzitter boeken

Peter Vogel blinkt niet alleen uit in goochelen, maar ook als dagvoorzitter. Zijn charisma en vermogen om met het publiek te communiceren maken hem de ideale keuze voor uw evenement. Peter weet hoe hij een dagprogramma soepel en met een vleugje magie kan leiden, waardoor uw evenement onvergetelijk wordt. Hij combineert zijn talenten als goochelaar met zijn vaardigheden als spreker om een unieke sfeer te creëren, wat hem onderscheidt van traditionele dagvoorzitters.

Over de kunst van het tafelgoochelen

Tafelgoochelen is een kunstvorm waarbij de goochelaar dicht bij het publiek staat, vaak met kleine objecten zoals kaarten, munten en touw. Deze vorm van goochelen vereist een uitzonderlijke behendigheid en een vermogen om het publiek te betrekken. Peter Vogel is niet alleen een meester in het tafelgoochelen, maar ook in het creëren van een interactieve ervaring waarbij het publiek deel uitmaakt van de magie. Het is een perfecte keuze voor evenementen waar u uw gasten wilt verrassen en entertainen.

Peter Vogel inhuren voor een lezing

Het boeken van Peter Vogel voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, ons team van Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen. We beginnen met het bespreken van uw wensen en de details van het evenement, waarna we een offerte op maat maken. Vervolgens zorgen we voor een soepele afhandeling van de boeking en staan we garant voor een succesvolle en magische ervaring met Peter Vogel.

Biografie van Peter Vogel

Peter Vogel, geboren in Amsterdam, ontdekte al op jonge leeftijd zijn passie voor goochelen. Zijn vader, eveneens een goochelaar, gaf hem de basis mee waarmee Peter al op 9-jarige leeftijd begon te goochelen bij het Jeugdcircus Elleboog. Zijn talent en passie voor de goochelkunst groeiden snel, en op 17-jarige leeftijd maakte hij al een indrukwekkende stap in zijn carrière door naar Japan te gaan voor een drie maanden durende tour.

Na zijn terugkeer in Nederland richtte Peter zich volledig op zijn carrière als professioneel goochelaar. Zijn vaardigheden en charismatische optredens leverden hem, samen met zijn collega Ronald Moray, de titel “Nationaal Kampioen Table-Magic” op. Dit was slechts het begin van een reeks successen, waaronder televisieoptredens waarin hij en Ronald Moray opmerkelijke voorspellingen deden over voetbalwedstrijden, met name tijdens het WK.

Peter staat bekend om zijn unieke stijl van Table-Magic, waarbij hij zijn publiek niet alleen vermaakt maar ook actief betrekt bij zijn optredens. Zijn vermogen om mensen te verbazen en tegelijkertijd te entertainen, maakt elk van zijn shows memorabel. Naast zijn tafelgoochelacts is Peter ook een expert in zakkenrollen. Deze geraffineerde vaardigheid heeft hij omgezet in een educatieve en entertainende workshop, die hij door heel Nederland aanbiedt.

In zijn optredens weet Peter Vogel ook bedrijven, opdrachtgevers of te promoten producten op een unieke en boeiende manier te presenteren. Of het nu gaat om een intieme Table-Magic act, een grootschalige bühne-act, een duo-act of zijn interactieve workshop zakkenrollen, Peter Vogel is de artiest die elke gelegenheid naar een hoger niveau tilt.

Met zijn jarenlange ervaring, ongeëvenaarde vaardigheden en een passie voor entertainen, is Peter de perfecte keuze voor elke gelegenheid waar magie, interactie en amusement centraal staan. Boek Peter Vogel voor uw volgende evenement en ervaar de magie die hij met zich meebrengt.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Peter Vogel

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Peter Vogel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Peter Vogel
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers