Spencer Barry bekend van de Nederlandse Pop groep Romeo zal de deelnemers professioneel begeleiden en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dit gaat hij realiseren door zichzelf te blootstellen over zijn eigen ontwikkeling, als persoon, artiest, manager en zelfstandig ondernemer. Wat heeft ervoor gezorgd dat hij zichzelf goed heeft leren en ervoor heeft gezorgd een onmisbare speler te zijn voor zijn omgeving, vrienden en collega’s.

I AM- is meer dan een merknaam. De I AM formule richt zich op het trainen  van individuele ontwikkelingspunten waarbij zowel het personeel als de werkgever direct baat bij hebben. Met als  doelstelling het parallel neerzetten van de individuele doelstellingen van de deelnemers tegenover de beoogde organisatie doelstellingen.

Met andere woorden ‘wie ben ik’,  waar wil ik naartoe, past dit binnen de huidige organisatie en hoe kan ik dat bereiken. Welke actie kan ik als individu zelf inzetten om het beste uit mezelf te halen en hoe of met welke instrumenten kan de organisatie zich inzetten om mij in deze ontwikkeling te ondersteunen.

De I AM Formule kan worden toegepast bij zowel een jongeren als oudere doelgroep en is gemakkelijk te implementeren binnen alle lagen van een organisatie.

I AM staat voor (Integration Ambition Motivation).

Missie
De I AM formule is opgericht om bedrijven kennis te laten maken met  hun huidige talenten en deze vervolgens zodanig te benutten binnen het bedrijf. Know who I AM and progress succes !

Visie
I AM:  samen maken wij het verschil.

Wat maakt I AM zo uniek in vergelijking met andereempowerments workshop?
I AM richt zich voornamelijk op zelfkennis en omgevingsbewustheid van elke individu. De deelnemers staan centraal bij deze workshop.

– Wie ben ik ( wat zijn mijn kenmerken, wat maak mij uniek).

-Wat kan ik (wat zijn mijn sterke competenties en wat zijn mijn zwakke competenties)

-Wat wil ik ( wat zijn mijn dromen/ambities/ wat wil ik bereiken zowel privé als op  zakelijk niveau?)

-Wat heb ik nodig  ( hoe kan ik dit bereiken)

-Hoe indentificeer ik mezelf binnen en buiten de organisatie?

-Hoe identificeert de organisatie mij als medewerker?

Spencer Barry spreekt graag over:

Spencer Barry boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Spencer Barry. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21