20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Simone Walraven

Simone Walraven als spreker boeken

Simone Walraven, een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en ervaring in de media, is een uitstekende keuze voor uw volgende evenement. Geboren in Amsterdam en met een carrière die zich uitstrekt van radio DJ tot TV presentatrice, van filmactrice tot documentairemaker, biedt Simone een schat aan ervaring en inzichten. Haar passie voor muziek, cultuur, en wereldwijde sociale kwesties maken haar een boeiende en inspirerende gastspreker.

Simone Walraven

Media en entertainment

Simone Walraven als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Simone Walraven een unieke combinatie van professionaliteit, charme en diepgaande kennis naar uw evenement. Haar ervaring in de media en entertainment, gecombineerd met haar inzicht in diverse culturen en maatschappelijke thema’s, stellen haar in staat om gesprekken op een dynamische en boeiende manier te leiden. Simone’s vermogen om onderwerpen als duurzaamheid, muziek, en cultuur te verweven met haar persoonlijke ervaringen, maakt elk evenement memorabel.

Over media en entertainment

Simone Walraven is niet alleen een expert op het gebied van media en entertainment, maar leeft ook deze passies. Haar diepgaande kennis van de muziek- en mediawereld, gecombineerd met haar eigen ervaringen als DJ, presentatrice, en filmmaker, bieden een uniek perspectief voor uw publiek. Simone kan spreken over de evolutie van de media, de impact van technologie op entertainment, en de kracht van storytelling in de moderne wereld.

Simone Walraven inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Simone Walraven is eenvoudig en transparant. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, zorgen wij ervoor dat uw ervaring zo soepel mogelijk verloopt. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het initiële contact tot de succesvolle afronding van het evenement.

Biografie van Simone Walraven

Simone Walraven begon haar indrukwekkende carrière al op 15-jarige leeftijd als nieuwslezeres en DJ bij Radio Decibel in Amsterdam. Onder het pseudoniem “Sipi Dubrowski” werkte ze samen met toekomstige mediapersoonlijkheden zoals Jeroen van Inkel en Adam Curry. Na het behalen van haar Atheneum diploma, werd Simone uitgenodigd door Veronica Omroep Organisatie om een radio programma te produceren en presenteren. Dit markeerde het begin van een veelzijdige carrière in de media.

Haar talent bleef niet onopgemerkt en al snel maakte Simone de overstap naar televisie, waar ze verschillende programma’s presenteerde, waaronder het populaire ‘Countdown’. Haar natuurlijke charme en scherpe interviewtechnieken brachten haar in contact met wereldberoemde artiesten. Naast haar televisiewerk, schreef Simone ook voor de Club Veronica- en Countdown Magazines en speelde ze in de Nederlandse komedie ‘Donna Donna’.

Simone’s passie voor wereldculturen en sociale kwesties leidde haar naar Rwanda, waar ze een documentaire maakte voor UNICEF. Dit was een keerpunt in haar leven, waarna ze besloot om geschiedenis te studeren en zich te verdiepen in fotografie en tekenen. Haar huwelijk met Clark Datchler, frontman van Johnny Hates Jazz, bracht een nieuwe dimensie in haar leven, waarbij ze executive producer werd voor zijn muzikale projecten.

Haar reizen en studies inspireerden Simone om zich verder te ontwikkelen als filmmaker. Ze documenteerde de opnames van Clark’s solo album ‘Tomorrow’ en creëerde meerdere mini-documentaires. In 2009 keerde ze terug naar de radio met het programma ‘ConneKXions’ op KX Radio, wat haar veelzijdigheid en aanpassingsvermogen nogmaals onderstreepte.

Simone’s leven en carrière zijn een bewijs van haar veelzijdige talenten en haar vermogen om zich aan te passen en te excelleren in verschillende media. Als spreker biedt ze een schat aan ervaring en inzichten, die ze graag deelt met haar publiek.

Te boeken als
Gespreksleider, Presentatrice, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Simone Walraven

Schrijf een review

Video met Simone Walraven

Meer informatie & boekingen

Simone Walraven inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Simone Walraven
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers