Silvester Zwaneveld

Zoekt u iemand die u alles kan vertellen over trendwatching en over muziek en nieuwe media, dan boekt u Silvester Zwaneveld. Deze spreker kan een act samenstellen speciaal geënt op uw bedrijf.

Afgestudeerd aan de kunstacademie
Geboren in 1969 in Beilen, studeerde Silvester Zwaneveld na veel rondzwervingen af aan de kunstacademie te Rotterdam. Hij is bekend van het duo Arie & Silvester. In zijn soloshows zit echter meer diepgang. Dat wordt met veel enthousiasme ontvangen door zijn publiek. Silvester is als eerste met een App de theaters ingegaan. Naast het maken van animatiefilms, een interactief leesboek een eigen prentenboek en illustraties voor de kinderserie Plaza Patatta geeft hij lezingen over de Nieuwe Media.

Spoedcursus nieuwe media
Silvester is een pionier als het gaat over nieuwe media. Zowel in zijn lezingen over internet, Apps als over multimedia loopt hij altijd vooraan. Voor bedrijven geeft hij lezingen met als titel ‘Spoedcursus nieuwe media’. Het is een ideale cursus om u en uw medewerkers klaar te stomen voor de nieuwe wereld. Silvester is tomeloos enthousiast, grappig.

Hij geeft bedrijven de juiste handvatten om te starten met nieuwe media. Silvester vertelt u ook op zijn eigen manier over social media. Kortom, een spreker om liever vandaag dan morgen te boeken als u met uw bedrijf bij wilt blijven. Boek Silvester Zwaneveld op korte termijn en als u nog informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op over deze humoristische, maar zeer veel wetende spreker.

Silvester Zwaneveld spreekt graag over:

Silvester Zwaneveld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Silvester Zwaneveld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21