Acteur en presentator Sebastiaan Labrie is een veelzijdig man, bekend van zowel rollen in commerciële producties als de presentatie van maatschappelijk betrokken programma’s.

Levenservaring
De in Leiden geboren Sebastiaan Labrie studeert theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, maar besluit zijn hart te volgen en zich voornamelijk te richten op één specifiek doel: zoveel mogelijk levenservaring opdoen. Op latere leeftijd blijkt dit de basis te vormen voor de ontwikkeling van zijn artistieke talenten. De interesse voor acteren van Labrie ligt vooral bij de praktijk. De toneelopleiding aan de Trap en de toneelschool Amsterdam doorloopt Sebastiaan Labrie dan ook met veel plezier en succes. Hij beleeft zijn afstudeerjaar in New York en rondt daar ook een cameraopleiding af. Uiteindelijk verblijft Labrie drie jaar in New York en doet hij in die metropool veel ervaring op.

Acteren en presenteren
Na terugkeer in Nederland speelt Sebastiaan Labrie twee jaar in de soapserie Onderweg Naar Morgen, presenteert hij een aantal kinderprogramma’s voor de NCRV, maakt hij in eigen beheer een aantal korte filmpjes, schrijft hij artikelen en van 2003 tot 2005 speelt hij ook in Goede Tijden, Slechte Tijden. Als televisiepresentator manifesteert Labrie zich in 2006 in het programma Holy Shit van de KRO. Ook presenteert hij het NCRV-kinderprogramma BUYA, samen met Jetske van den Elsen. Verder presenteert hij achtereenvolgens met Floortje Dessing en Froukje Jansen het programma 3 op Reis voor Omroep Llink. Voor die omroep presenteert Labrie ook het programma De ConsuMinderman. In 2009 is hij een van de kandidaten in het AVRO-programma Wie is… de Mol?

Sebastiaan Labrie is te boeken als dagvoorzitter en presentator.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Sebastiaan Labrie spreekt graag over:

Sebastiaan Labrie boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sebastiaan Labrie. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21