20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sebastiaan Labrie

Sebastiaan Labrie als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en inspirerende spreker, dan is Sebastiaan Labrie een uitstekende keuze. Bekend van televisie en theater, brengt Sebastiaan een unieke combinatie van entertainment, diepgang en authenticiteit naar elk evenement. Zijn ervaring in de media-industrie, gecombineerd met zijn persoonlijke avonturen en levenservaringen, maakt hem een ideale gastspreker voor een breed scala aan onderwerpen. Van duurzaamheid en avontuur tot persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, Sebastiaan weet zijn publiek te boeien en te inspireren.

Sebastiaan Labrie

Acteur & presentator

Sebastiaan Labrie als dagvoorzitter boeken

Sebastiaan Labrie excelleert ook als dagvoorzitter. Met zijn charismatische aanwezigheid en scherpe geest leidt hij evenementen en discussies op een energieke en betrokken wijze. Zijn vermogen om complexe thema’s te vertalen naar toegankelijke content maakt hem een ideale keuze voor conferenties en seminars. Sebastiaan heeft een talent voor het creëren van een ontspannen sfeer waarin alle deelnemers zich gehoord en gewaardeerd voelen, wat bijdraagt aan een succesvolle en memorabele bijeenkomst.

Over duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling

Duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling zijn twee kernthema’s waar Sebastiaan Labrie zich op focust. In een wereld die constant in beweging is, benadrukt hij het belang van duurzaam leven en werken. Sebastiaan deelt inzichten over hoe we duurzame keuzes kunnen integreren in ons dagelijks leven en in onze professionele omgeving. Hij behandelt onderwerpen zoals bewust consumentisme, groene innovaties en de balans tussen werk en privéleven. Zijn lezingen bieden praktische tips en inspirerende verhalen die deelnemers motiveren om actie te ondernemen.

Sebastiaan Labrie inhuren voor een lezing

Het inhuren van Sebastiaan Labrie voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Bij Quality Bookings staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Van het eerste contact tot de afronding van de boeking, ons team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. We bespreken graag jouw specifieke wensen en voorkeuren, om zo een op maat gemaakte ervaring met Sebastiaan Labrie te creëren. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, maken we het boeken van een inspirerende spreker als Sebastiaan zorgeloos en toegankelijk.

Biografie van Sebastiaan Labrie

Sebastiaan Labrie, geboren in Nederland, is een veelzijdige persoonlijkheid die naam heeft gemaakt in de wereld van televisie, theater en duurzaamheid. Zijn carrière begon op het toneel, waar hij zich ontpopte als een getalenteerde acteur. Zijn passie voor het vak en zijn natuurlijke charisma leidden hem naar de televisiewereld, waar hij al snel een bekend gezicht werd. Sebastiaan is niet alleen acteur, maar ook een avonturier en een voorvechter van duurzaamheid.

Zijn avontuurlijke aard heeft hem over de hele wereld gebracht. Deze reizen hebben niet alleen zijn perspectief verbreed, maar ook zijn passie voor duurzaamheid aangewakkerd. Sebastiaan is betrokken bij verschillende duurzaamheidsinitiatieven en gebruikt zijn platform om bewustzijn te creëren over milieukwesties en duurzame levensstijlen.

Naast zijn werk in de media en duurzaamheid, is Sebastiaan ook actief als spreker en dagvoorzitter. Hij combineert zijn ervaringen en inzichten in boeiende, inspirerende presentaties. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, professionele ervaringen en praktische adviezen, die samen een boeiend en relevant verhaal vormen voor een breed publiek.

Sebastiaan’s reis is er een van continue ontwikkeling en groei, zowel professioneel als persoonlijk. Hij deelt graag zijn kennis en ervaringen om anderen te inspireren en te motiveren. Met zijn authentieke aanpak en diepgaande inzichten is Sebastiaan Labrie een spreker die je niet wilt missen.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sebastiaan Labrie

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sebastiaan Labrie inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sebastiaan Labrie
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers