20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sara Kroos

Sara Kroos als spreker boeken

Zoek je een inspirerende gastspreker die je evenement verrijkt met humor en diepgang? Sara Kroos, een gerenommeerde Nederlandse cabaretière, is de perfecte keuze. Met haar unieke stijl en ervaring in de entertainmentwereld brengt Sara een frisse wind in elk evenement. In deze pagina ontdek je waarom Sara Kroos jouw volgende spreker moet zijn, van haar boeiende onderwerpen tot haar indrukwekkende podiumaanwezigheid.

Sara Kroos

Theatermaker

Veel mensen kennen haar van haar scherpzinnige columns, memorabele optredens met De Lama’s en avondvullende theatershows. Cabaretière Sara Kroos is van vele markten thuis en treedt daarnaast regelmatig op voor bedrijven. Zakelijke opdrachtgevers willen haar inhuren als dagvoorzitter, spreker of presentator, voor een ludieke presentatie of een hilarische lezing op maat.

Biografie van Sara Kroos

Sara Kroos wordt geboren op 5 april 1981 in Wijngaarden. Tijdens haar middelbare schooltijd komt ze in aanraking met theater via het Arto Theater en op veertienjarige leeftijd wint ze haar eerste theaterprijs met een zelf geregisseerd stuk. Het vormt het begin van een prachtige carrière, die in de jaren erna echter niet zonder horten of stoten zou verlopen.

Na een hectische privéperiode en verschillende baantjes en studies vindt Sara haar roeping als ze op haar achttiende deelneemt aan het Leids Cabaret Festival. Ze wint de Publieksprijs en breidt haar winnende voorstelling uit tot een avondvullend programma (Honger) dat in 2001 in première gaat. Vanaf dan willen steeds meer organisaties haar boeken voor een voorstelling op maat.

Cabaretière Sara Kroos inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter

Na het succes van Honger verschijnt Sara Kroos in 2003 met het eveneens goed ontvangen Lam in de theaters. Niet veel later start ze haar televisiecarrière door als vaste gast op te treden in het succesformat De Lama’s en komt ze met haar derde show Zoetgevooisd. Hiervoor wint ze in 2006 de VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop.

Meer shows volgen, zoals Bries in 2007, Boheems in 2009 en Voor de Leeuwen in 2011. Later volgen Van jewelste (2013), Doorgefokt! (2015) en Zonder verdoving (2017). In dezelfde tijdsperiode is de cabaretière als actrice of presentator te zien in uiteenlopende televisieprogramma’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds maar organisaties haar boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Presentatie, dagvoorzitterschap of lezing op maat

De laatste jaren willen steeds meer bedrijven Sara Kroos inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Moeiteloos geeft zij invulling aan deze rollen op verschillende manieren. Zo praat ze als dagvoorzitter op humoristische wijze lezingen van sprekers aan elkaar of verzorgt ze zelf een cabareteske lezing die volledig is toegesneden op de onderneming van de opdrachtgever.

In de tussentijd ziet de veelzijdige cabaretière ook nog kans om zich op andere terreinen te ontplooien. Zo is ze onder meer actief als columniste en publiciste. In 2008 publiceert ze Sara Kroos rekent af, een verzameling eerder in de Viva verschenen columns en een boekje voor kinderen, Bij mij thuis. In 2009 verschijnt Sara Kroos rekent nog een keer af en in 2011 volgt Doorkijk.

Contact opnemen met Sara Kroos

Wilt u Sara Kroos ook inhuren als komische presentator, ludieke dagvoorzitter of cabareteske spreker voor een maatwerk lezing? Aarzel dan niet en informeer bij Quality Bookings naar de mogelijkheden om deze persoonlijkheid te boeken voor uw congres of seminar.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sara Kroos

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sara Kroos inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sara Kroos
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers