Veel mensen kennen haar van haar scherpzinnige columns, memorabele optredens met De Lama’s en avondvullende theatershows. Cabaretière Sara Kroos is van vele markten thuis en treedt daarnaast regelmatig op voor bedrijven. Zakelijke opdrachtgevers willen haar inhuren als dagvoorzitter, spreker of presentator, voor een ludieke presentatie of een hilarische lezing op maat.

Biografie van Sara Kroos

Sara Kroos wordt geboren op 5 april 1981 in Wijngaarden. Tijdens haar middelbare schooltijd komt ze in aanraking met theater via het Arto Theater en op veertienjarige leeftijd wint ze haar eerste theaterprijs met een zelf geregisseerd stuk. Het vormt het begin van een prachtige carrière, die in de jaren erna echter niet zonder horten of stoten zou verlopen.

Na een hectische privéperiode en verschillende baantjes en studies vindt Sara haar roeping als ze op haar achttiende deelneemt aan het Leids Cabaret Festival. Ze wint de Publieksprijs en breidt haar winnende voorstelling uit tot een avondvullend programma (Honger) dat in 2001 in première gaat. Vanaf dan willen steeds meer organisaties haar boeken voor een voorstelling op maat.

Cabaretière Sara Kroos inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter

Na het succes van Honger verschijnt Sara Kroos in 2003 met het eveneens goed ontvangen Lam in de theaters. Niet veel later start ze haar televisiecarrière door als vaste gast op te treden in het succesformat De Lama’s en komt ze met haar derde show Zoetgevooisd. Hiervoor wint ze in 2006 de VSCD Cabaretprijs Neerlands Hoop.

Meer shows volgen, zoals Bries in 2007, Boheems in 2009 en Voor de Leeuwen in 2011. Later volgen Van jewelste (2013), Doorgefokt! (2015) en Zonder verdoving (2017). In dezelfde tijdsperiode is de cabaretière als actrice of presentator te zien in uiteenlopende televisieprogramma’s. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds maar organisaties haar boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Spreker Sara Kroos boeken voor een presentatie, dagvoorzitterschap of lezing op maat

De laatste jaren willen steeds meer bedrijven Sara Kroos inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter. Moeiteloos geeft zij invulling aan deze rollen op verschillende manieren. Zo praat ze als dagvoorzitter op humoristische wijze lezingen van sprekers aan elkaar of verzorgt ze zelf een cabareteske lezing die volledig is toegesneden op de onderneming van de opdrachtgever.

In de tussentijd ziet de veelzijdige cabaretière ook nog kans om zich op andere terreinen te ontplooien. Zo is ze onder meer actief als columniste en publiciste. In 2008 publiceert ze Sara Kroos rekent af, een verzameling eerder in de Viva verschenen columns en een boekje voor kinderen, Bij mij thuis. In 2009 verschijnt Sara Kroos rekent nog een keer af en in 2011 volgt Doorkijk.

Contact opnemen met Sara Kroos

Wilt u Sara Kroos ook inhuren als komische presentator, ludieke dagvoorzitter of cabareteske spreker voor een maatwerk lezing? Aarzel dan niet en informeer bij Quality Bookings naar de mogelijkheden om deze persoonlijkheid te boeken voor uw congres of seminar.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Sara Kroos spreekt graag over:

Sara Kroos boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sara Kroos. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21