Storyteller & presentator, diversiteit & creativiteit, interviewer & gespreksleider.

Sanne is specialist in diversiteit. Ze is een warme en humoristische persoonlijkheid die op eigen wijze haar persoonlijke verhaal meeneemt op het podium. Met haar achtergrond in journalistiek en religiewetenschappen weet Sanne als interviewer of gespreksleider precies hoe je maatschappelijke taboethema’s bespreekbaar maakt: helder, humoristisch en open. Daarnaast doorziet zij groepsdynamieken snel, wat haar tot een scherpe én fijnzinnige gespreksleider maakt.

Tijdens haar studie organiseerde ze de eerste nationale universiteitsboot van Nederland die meevoer met de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam en stond ze jarenlang voor de klas om haar persoonlijke verhaal te doen over discriminatie en uitsluiting. Ze was één van de winnaars van de LHBT-innovatieprijs uit handen van Minister Jet Bussemaker, richtte met een groep creatieveling het queer blad L’HBTQ magazine op, maar is vooral razend enthousiast over IncInc, waarmee ze de werkvloer een stukje inclusiever wil maken.

Naast haar dagvoorzitterschap biedt Sanne ook een tweetal workshops aan, die zij heeft ontwikkeld vanuit haar expertise en jarenlange ervaring in diversiteitsthematiek.

Workshop 1: Storytelling
Een verhaal verbindt mensen met elkaar. Verhalen geven betekenis aan gebeurtenissen, geven redenen om nieuwe richting in te slaan. Een verhaal raakt en spreekt aan.

Sanne geeft aan de hand van het (persoonlijke) verhaal een prikkelend inkijkje in de kracht van storytelling. Met haar eigen verhalen als leidraad gaan de deelnemers samen aan de slag om zo hun  eigen verhaal te creëren voor zowel zakelijke- als vrijetijddoeleinden.

Workshop 2: Crossroads
Waar sta jij? Wat is jouw positie in de maatschappij? Hoeveel overeenkomsten heb je met de ander –en welke verschillen? Hoe maak je ruimte voor verschil en hoe praat je samen over maatschappelijke thema’s? En belangrijker nog: hoe maak je deze op een veilige en prettige manier met elkaar bespreekbaar?

In een interactief spel gaan de deelnemers met elkaar bovenstaande vragen beleven en bespreken.

Met haar unieke en verfrissende aanpak, draagt ze bij aan een succesvolle bijeenkomst voor organisator en bezoeker.
Wilt u Sanne Pols boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Sanne Pols spreekt graag over:

Sanne Pols boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sanne Pols. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21