Boekt u Sander Schat, tweevoudig Nederlands kampioen Barista als spreker, dan kan hij u vertellen wat een enorme ommezwaai in zijn leven hem heeft geleerd.

Van IT-consultant tot Barista
Sander Schat heeft in heel Europa bij verschillende grote bedrijven gewerkt als IT-specialist. Hij besloot zijn leven om te gooien en hij besloot dat zijn toekomst in de koffie lag. Hij vindt zijn uitdaging in het vinden van speciale en exclusieve koffies. Hij organiseert demonstraties en proeverijen en hij gebruikt koffie als kunstvorm. Inmiddels heeft hij met andere specialisten unieke koffiesmaaksensaties weten te creëren.

Dromen najagen
Als spreker heeft Sander veel te vertellen. De grote stap die hij heeft gezet van een succesvolle carrière naar het volgen van zijn dromen. Het is een verhaal over durven, over lef, doorzettingsvermogen en dromen najagen. Het is een verhaal over doen.

De stap van een indrukwekkende carrière in de IT naar vanuit het niets geloven in een toekomst in de koffie, is een voorbeeld voor iedereen die liever iets anders doet in het leven. Naast het boeken van Sander Schat als spreker, kunt u hem ook boeken voor een echte Barista-act. Daarnaast geeft Sander workshops over koffie. En geloof me, daar weet hij heel veel over te vertellen.

Boek Sander Schat bij ons en u krijgt een unieke spreker met een prachtig verhaal.

Meer informatie over deze bijzondere man? Neem contact met ons op.

Sander Schat spreekt graag over:

Sander Schat boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sander Schat. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21