20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Sander Lantinga

Sander Lantinga als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende en talentvolle spreker voor je volgende evenement in Nederland? Zoek niet verder, want Sander Lantinga is de perfecte keuze. In dit artikel zullen we je alles vertellen over Sander Lantinga, zijn kracht als dagvoorzitter, zijn expertisegebieden en hoe je hem kunt inhuren voor een lezing.

Sander Lantinga

Radio en tv presentator

Over Sander Lantinga

Sander Lantinga is geboren op 27 september 1976 in het Noord-Hollandse Berkhout. Hij studeerde Audiovisuele Journalistiek aan de Hogeschool van Zwolle en begon zijn carrière bij MTV, waar hij bekend werd onder de naam ‘De Zak’ vanwege zijn onderscheidende presentatiestijl met een papieren zak over zijn hoofd.

In 2004 maakte Sander de overstap naar de radio en ging aan de slag op 3FM. Hij presenteerde de ‘Sandersjow’ van maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 uur en het programma ‘Lantinga & Swijnenberg’ op vrijdag, samen met Coen Swijnenberg. In 2005 ontving hij de Marconi Award voor aanstormend talent.

Naast zijn radiowerk maakte Sander ook naam op televisie met programma’s als ‘Try Before You Die’, ‘Kebab TV’, ‘Doe Maar Normaal’ en ‘De Klusjesmannen’. In 2006 sloot hij zich aan bij ‘3FM Serious Request’ en liet zich zes dagen opsluiten in het Glazen Huis in Utrecht, samen met Giel Beelen en Gerard Ekdom.

In 2006 besloot Sander terug te keren naar de radio en startte samen met Coen Swijnenberg ‘De Coen & Sander Show’, die in oktober 2008 de Gouden RadioRing won. In 2012 moest Sander een pauze nemen vanwege paniekaanvallen, maar keerde uiteindelijk terug naar de radio.

In 2015 maakte Sander de overstap naar Radio 538, waar hij de middagshow presenteerde met Coen. Na zestien jaar kwam er in juni 2022 een einde aan de dagelijkse ‘Coen & Sander Show’, maar Sander ging verder bij Radio Veronica.

En nu, in september 2023, maakt Sander opnieuw een sprong in zijn carrière door over te stappen naar JOE, waar hij samen met Coen Swijnenberg vanaf januari 2024 de ochtendshow gaat presenteren.

Met zijn rijke ervaring in de media en entertainmentwereld heeft Sander Lantinga veel te bieden als gastspreker en dagvoorzitter voor diverse evenementen.

Sander Lantinga als presentator boeken

De kracht van Sander Lantinga als dagvoorzitter ligt in zijn natuurlijke presentatietalent en zijn vermogen om het publiek te boeien en te inspireren. Met jarenlange ervaring in de media heeft hij een unieke manier om een evenement vlot te leiden en deelnemers actief te betrekken.

Als dagvoorzitter is Sander in staat om de rode draad van je evenement vast te houden, sprekers soepel te introduceren en de interactie met het publiek te stimuleren. Zijn spontaniteit en humor zorgen ervoor dat deelnemers geboeid blijven en met een positieve indruk van het evenement naar huis gaan.

Of het nu gaat om een congres, seminar, bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, Sander Lantinga kan de perfecte gastheer zijn om je bijeenkomst tot een succes te maken. Met zijn energie en charisma weet hij elke gelegenheid tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Onderwerpen waarin Sander Lantinga expertise heeft

Sander Lantinga heeft een brede expertise opgebouwd in de media- en entertainmentindustrie, en hij kan spreken over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor zowel bedrijven als individuen. Hier zijn enkele van de onderwerpen waarin Sander Lantinga zijn expertise heeft:

Media en entertainment

Sander kan spreken over de evolutie van media en entertainment, inclusief trends, uitdagingen en kansen in de industrie. Hij deelt zijn ervaringen als radiopresentator, tv-host en dagvoorzitter en biedt inzichten in de snel veranderende wereld van media.

Persoonlijke ontwikkeling

Sander heeft persoonlijke uitdagingen overwonnen, waaronder paniekaanvallen, en kan spreken over veerkracht, stressbeheer en het vinden van balans in het leven. Zijn openheid en eerlijkheid maken zijn verhaal inspirerend en waardevol voor velen.

Teamwerk en samenwerking

Als onderdeel van het dynamische duo ‘Coen & Sander’ heeft Sander waardevolle lessen geleerd over teamwork en samenwerking. Hij kan inzichten delen over het bouwen van sterke teams en effectieve communicatie binnen organisaties.

Creativiteit en innovatie

Sander heeft creatieve projecten geleid en kan praten over het stimuleren van creativiteit en innovatie binnen organisaties. Hij deelt tips over hoe je out-of-the-box kunt denken en nieuwe ideeën kunt genereren.

Humor en entertainment

Met zijn humor en entertainmentvaardigheden kan Sander spreken over het belang van humor in het dagelijks leven en in zakelijke omgevingen. Hij deelt hoe humor kan bijdragen aan een positieve sfeer en verbinding kan creëren.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Sander Lantinga

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Sander Lantinga inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Sander Lantinga
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers