Entertainer Sander Janson is vooral bekend van het programma CampingLife, dat hij al jarenlang presenteert. Hij is te boeken als presentator.

CampingLife
Sander Janson doet de nodige ervaring op als publieksentertainer bij John de Mol Producties en presenteert in 2000 (naast Viola Holt) zijn eerste televisieprogramma, Spott TV. Vervolgens presenteert hij aan de zijde van Judith de Klijn ook de Nationale Muntenjacht en sinds 2002 is hij de actieve, sympathieke presentator van CampingLife, steeds bijgestaan door een vrouwelijke collega. Maar Janson is ook in andere programma’s te zien, waaronder Dancing on Ice, Nederland vertrekt, Because I’m a girl, Snow Magazine, RTL Vandaag, Getild en Ik kom bij je eten. In 2010 volgt hij Angela Groothuizen op als presentator van SOS Verbouwing. Hij neemt ook deel aan Topchef tegen Sterrenchef.

Publieksentertainer
In 2014 is Sander Janson bij RTL 7 te zien in het nieuwe programma The Scandinavian Roadtrip.  Daarnaast is Janson als zelfstandige werkzaam onder de naam ‘Sander Janson Entertainment’. Hij werkt als freelance publieksentertainer en presentator in opdracht van verschillende productiebedrijven, zoals Endemol Nederland, IDTV en de publieke omroep.

Sander Janson spreekt graag over:

Sander Janson boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Sander Janson. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21