Acteur Ruud Feltkamp is tegenwoordig vooral bekend als ‘Noud Alberts’ in Goede Tijden, Slechte Tijden maar brak al heel jong door titelrollen in de films Kruimeltje en Kees de Jongen (2003). Hij is te boeken als presentator.

Kruimeltje
Op negenjarige leeftijd speelt Ruud Feltkamp de hoofdrol in de succesvolle jeugdfilm Kruimeltje (1999). Op zijn dertiende vertolkt Feltkamp vervolgens ook de hoofdrol in de film Kees de Jongen. Hierop volgen rollen in diverse televisieseries, waaronder Koppels. Sinds 2006 is hij te zien in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. In 2009 speelt Feltkamp bovendien de rol van Ricardo in de bioscoopfilm Lover of loser. In de film Toscaanse Bruiloft (2014) schittert hij als Erik. Daarnaast is hij als zichzelf te zien in televisieprogramma’s als Fort Boyard en Expeditie Robinson.

DJ en presentator
Naast het acteren heeft Ruud Feltkamp allerlei andere bezigheden. Hij houdt zich niet alleen bezig met zeilen en snowboarden, maar ook met het mixen en draaien van muziek. Bovendien heeft hij met zijn oudere broer Pim een multimedia-bedrijf, Feltkamp.tv. Ook legt hij zich steeds meer toe op het presenteren.

Ruud Feltkamp spreekt graag over:

Ruud Feltkamp boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ruud Feltkamp. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21