Met Rudy Brouwer boekt u een gepassioneerde spreker met een visie. Rudy raakt mensen en laat mensen groeien. Boek deze spreker en u bent zeker weer een ervaring rijker.

Schrijver en spreker met een missie
Na gewerkt te hebben in de werving en selectiebranche, de automatisering, telecommunicatie, het bankwezen, de overheid, in de techniek en het onderwijs, heeft Rudy Brouwer gekozen voor het spreker-/trainerschap. Rudy Brouwer heeft het boek ‘Netwerken vanuit je Hart’ geschreven. Deze bevlogen, enthousiaste en gedreven persoonlijkheid confronteert zijn toehoorders op een prettige manier met zichzelf. Hij betrekt de zaal bij zijn optreden en gaat op een interactieve manier aan het werk. Zijn onderwerpen zijn ‘Net werken vanuit je Hart’, ‘De kunst van samenwerken’ en ‘De kracht van innerlijke vrijheid’.

Van keiharde sales ervaring naar echt contact maken
Wanneer u Rudy Brouwer boekt als spreker, raakt hij u en zijn publiek en laat hij innerlijke kracht ervaren. U boekt niet zomaar een spreker. Het publiek van Rudy gaat anders naar huis dan dat ze gekomen zijn om hem te ervaren en te horen. Met zijn ervaringen vanuit het bedrijfsleven en zijn interesse in mensen, boeit hij iedereen in de zaal.

Wilt u een spreker die u alles kan vertellen over plezier hebben in netwerken met resultaat, zodat anderen weten wie je bent? Boekt dan deze spreker. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

 

Rudy Brouwer spreekt graag over:

Rudy Brouwer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rudy Brouwer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21