20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ruben van der Meer

Ruben van der Meer als spreker boeken

Ruben van der Meer is de keuze voor u als u op zoek bent naar een spreker die uw evenement onvergetelijk maakt. Als ervaren acteur, cabaretier en improvisatietalent biedt Ruben een unieke mix van humor en scherpe inzichten. Op deze pagina ontdekt u waarom Ruben een veelgevraagd spreker is en hoe hij met zijn expertise uw evenement kan verrijken.

Ruben van der Meer

Comedian

Het kiezen van een spreker die gespecialiseerd is in humor en improvisatie biedt talloze voordelen. Humor breekt het ijs, verbindt mensen en maakt complexe onderwerpen toegankelijk. Ruben van der Meer, bekend van zijn rol in De Lama’s en diverse tv-shows, brengt deze elementen naadloos samen. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van teambuilding tot creativiteit, altijd met een licht en humoristisch tintje. Zijn vermogen om te improviseren maakt elke lezing uniek, afgestemd op jouw publiek en evenement.

Ruben van der Meer inhuren voor een lezing

Het boeken van Ruben van der Meer voor jouw evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en snelle offerte service van Quality Bookings. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat van begin tot eind alles vlekkeloos verloopt, met onze tevredenheidsgarantie als belofte.

Biografie van Ruben van der Meer

Geboren op 2 juni 1970 in Amsterdam, ontdekte Ruben van der Meer al vroeg zijn passie voor entertainment. Na een opleiding aan de Herbert Berghof Studio in New York en De Acteerstudio in Den Haag, maakte hij zijn entree in de entertainmentindustrie als Gabbertje, het gezicht van Hakkûhbar. Zijn talent voor humor en improvisatie kwam verder tot uiting in samenwerkingen met Tijl Beckand en Ruben Nicolai en zijn vaste rol in het BNN-programma De Lama’s.

Zijn televisiecarrière omvatte rollen in shows als Budget TV, Echt waar?!, en Club Melchior. Ruben’s veelzijdigheid blijkt uit zijn successen in diverse rollen, van acteur tot presentator. Zijn ervaring in improvisatie en humor maakte hem een gewilde spreker voor bedrijfsevenementen.

In zijn carrière heeft Ruben van der Meer een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Van optredens in talloze televisieprogramma’s en films tot theatervoorstellingen, zijn vaardigheden zijn veelzijdig en zijn stijl uniek. Dit maakt hem een ideale kandidaat voor maatwerk optredens bij bedrijven. Zijn humoristische benadering en improvisatietalent zijn zeer geschikt voor seminars en congressen, waarbij hij zowel als presentator of dagvoorzitter kan optreden.

Ruben van der Meer is niet alleen bekend vanwege zijn televisie- en filmrollen. Zijn vaardigheden als regisseur, zoals bij Café de Wereld, en optredens in reclamespotjes voor merken als Cup-a-Soup en Duyvis, tonen zijn veelzijdigheid en aanpassingsvermogen. In 2021 speelde hij mee in de videoclip Bon Gepakt van Donnie en René Froger, en in 2023 deed hij mee aan LOL: Last One Laughing.

Deze rijke ervaring maakt Ruben een ideale keuze als spreker, dagvoorzitter of presentator voor je evenement. Met zijn unieke combinatie van humor, improvisatietalent en zijn vermogen om met elk publiek te connecten, zorgt hij voor een onvergetelijke ervaring. Het boeken van Ruben van der Meer als spreker betekent een garantie voor entertainment, inzicht, en een onvergetelijke toevoeging aan je evenement.

Onderwerpen
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Ruben van der Meer

Schrijf een review

Video met Ruben van der Meer

Meer informatie & boekingen

Ruben van der Meer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ruben van der Meer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers