De ontwapenende entertainer Ron Boszhard is sinds 1996 actief als presentator van uitlopende televisieprogramma’s voor groot en klein. Hij is ook te boeken als presentator van evenementen in het land.

Pluk de dag
Aanvankelijk is Ron Boszhard werkzaam in de verpleging. In 1991 brengt hij echter zijn eerste zelf geschreven cabaretprogramma, getiteld ‘Alleen vanavond’, op de planken. Daarmee dringt hij door tot de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Een jaar later wint Boszhard de Martini Cabaret Prijs. In 1993 krijgt hij een baan als productiemedewerker bij IDTV en raakt hij verliefd op het medium televisie. Vanaf 1996 presenteert Boszhard diverse programma’s bij de Tros, waaronder het spel Match & Win en het toeristische programma Verrassend Nederland. Veel succes heeft hij met het programma Pluk de Dag. In 2003 mag hij daarvoor zelfs de prestigieuze Bronzen Roos van Montreux in ontvangst nemen.

De leukste thuis
In 1997 presenteert Boszhard het programma Ron’s Ballon en in 1999 is hij de Nederlandse presentator van het fameuze Spel zonder Grenzen. In 2000 presenteert Boszhard een uitgebreide studioversie van Match & Win en is hij een van de vaste panelleden in het spelletje Rappatongo. Ook neemt Boszhard de presentatie van het homevideo-programma De Leukste Thuis over van Linda de Mol. In 2001 presenteert hij bovendien samen met Cor Bakker het programma Voor Alle Moeders/Vaders van Nederland. Later wordt hij de vaste presentator van het jongerenprogramma Z@ppsport.

In het theaterseizoen 2002-2003 speelt Ron Boszhard de hoofdrol in de Studio 100-productie Doornroosje. Hij is tevens te zien in de films De Kameleon ontvoerd en De Schippers van de Kameleon 2. Tussen alle bedrijven door presenteert hij ook nog een aantal publieksevenementen zoals het door Studio 100 georganiseerde Zomerfestival in Ahoy’ Rotterdam. Daarnaast is Boszhard een veelgevraagde presentator van bedrijfsevenementen.

Ron Boszhard spreekt graag over:

Ron Boszhard boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ron Boszhard. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21