20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Ron Boszhard - TV persoonlijkheid

Ron Boszhard als spreker boeken

Ben je op zoek naar een charismatische en inspirerende gastspreker voor je volgende evenement? Kijk dan niet verder dan Ron Boszhard. Met zijn uitgebreide ervaring in de entertainmentindustrie en zijn unieke vermogen om publiek te boeien, is Ron een ideale keuze. Deze sectie geeft je een korte introductie over Ron en een overzicht van wat je op deze pagina kunt verwachten.

Ron Boszhard

TV persoonlijkheid

Ron Boszhard als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ron Boszhard een unieke combinatie van expertise en entertainment naar je congres of seminar. Zijn ervaring op televisie en in de theaterwereld stelt hem in staat om soepel door programma’s te navigeren en een levendige interactie met het publiek te onderhouden. Ontdek hier waarom Ron de perfecte dagvoorzitter is voor jouw evenement.

Over presenteren en motiveren

Ron Boszhard is niet alleen een bekende tv-persoonlijkheid, maar ook een expert op het gebied van presenteren en motiveren. In deze sectie duiken we in de redenen waarom deze onderwerpen essentieel zijn voor persoonlijke en professionele groei. We verkennen de verschillende onderwerpen die Ron kan behandelen tijdens zijn lezingen, en de diverse opties die beschikbaar zijn als je hem kiest als je spreker.

Ron Boszhard inhuren voor een lezing

Het boeken van Ron Boszhard voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Deze sectie leidt je door het boekingsproces en helpt eventuele hindernissen te overwinnen. Ontdek hoe je Ron eenvoudig kunt inhuren voor jouw volgende evenement.

+ lees meer

Biografie van Ron Boszhard

Ron Boszhard, een opmerkelijke figuur in de Nederlandse entertainmentwereld, begon zijn levensreis in Amsterdam. Als oudste zoon van Wil en Henk Boszhard en de oudere broer van Carlo Boszhard, groeide hij op in een levendige omgeving. Na zijn middelbare school werd Ron afgewezen voor een opleiding aan de Kleinkunstacademie, een tegenslag die zijn pad uiteindelijk naar de verpleegkunde leidde. Maar zijn ware passie lag elders.

In het theater vond Ron zijn roeping. Hij maakte zijn eerste grote doorbraak in 1991 met een zelfgeschreven cabaretprogramma, “Alleen vanavond”, waarmee hij de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival bereikte en bijna de Wim Sonneveldprijs in de wacht sleepte. Later, in 2000, trok hij volle zalen met zijn cabaretprogramma “Pluk de lach!”, en in 2003 schitterde hij als Theodor in de musical “Doornroosje”.

Ron’s televisiecarrière nam een vlucht vanaf 1996, toen hij een van de vaste gezichten van de omroep TROS, later AVROTROS, werd. Zijn veelzijdigheid kwam tot uiting in verschillende (comedy)series, zoals “SamSam”, “Goede tijden, slechte tijden”, “Vrienden voor het leven” en “De TV Kantine”. Daarnaast was hij te zien in diverse spelprogramma’s zoals “Atlas” in 2013 en het populaire “Wie is de Mol?” in 2018 en 2020. Als vaste presentator van het programma “Bommetje!” en “Z@ppsport” toonde hij zijn veelzijdige talenten, waarbij hij in “Z@ppsport” twee typetjes speelde, kantinejuffrouw Gerda en terreinknecht Theo.

Ron’s televisie-oeuvre is indrukwekkend, met een reeks aan programma’s zoals “Match & Win”, “Pluk de Dag”, “Verrassend Nederland”, “Ron’s ballon”, “Spel zonder grenzen”, “Rappatongo”, “De leukste thuis”, “Sterretjes”, “1000 seconden”, “Te land, ter zee en in de lucht”, “Spetterslot”, “Beestenbloopers”, “Bij Ron Thuis”, “Bommetje! (XL & XXL)”, “Zappmissie: Het geheim van Eyck”, “Bij Ron op de camping”, “Bij Ron in het pension”, “Bij Ron in het kasteel”, “Ranking the stars”, “The Passion”, “De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld”, “Make Up Your Mind”, en “Waku Waku”.

Ron’s bijdrage aan de televisiewereld is ook erkend met prestigieuze prijzen en nominaties. In 2003 won hij de Bronzen roos van Montreux voor “Pluk de Dag”. In 2006 werd hij geëerd met een Zapplive Oeuvre Award. Zijn programma “Bommetje!” (in 2017 “Bommetje XXL” genaamd) werd in 2017 en 2018 genomineerd voor het beste jeugdprogramma. In 2018 was hij genomineerd voor Beste Zapp-presentator, en in 2019 won Ron met “Zappsport” de Televisier-ster Jeugd voor het beste jeugdprogramma op het Gouden Televizier-Ring Gala.

Ron Boszhard is niet alleen een getalenteerde entertainer, maar ook een inspirerende figuur die doorzettingsvermogen en veelzijdigheid belichaamt. Zijn reis van afgewezen student tot gelauwerd artiest en televisiepersoonlijkheid is een verhaal van passie, veerkracht en creativiteit. Als spreker brengt hij deze eigenschappen tot leven, waardoor hij een onvergetelijke impact maakt op elk evenement waar hij verschijnt.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Ron Boszhard
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Ron Boszhard inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Ron Boszhard
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers