Info & boekingen
Spreker Robotisering in retail - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in retail Randall van Poelvoorde

Robotisering in retail als spreker boeken

De volledige retailketen verandert sterk. Van logistiek tot nieuwe winkelconcepten en van seamless commerce tot gezichtsherkenning en robots bij de deur. Klanten willen iets anders, winkelpanden staan leeg en online verkoop is pas net begonnen. Wat verwachten we de komende jaren en welke keuzes zijn nodig om als retailorganisatie relevant te blijven?

De aangewezen persoon om een antwoord te geven op deze én andere actuele robotiseringsvraagstukken, is Randall van Poelvoorde. In zijn lezing Robotisering in retail neemt de bekende trendwatcher en keynote spreker zijn publiek mee in de fascinerende wereld van nieuwe, disruptieve en impactvolle technologieën.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in retail
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Impact van technologie op retailsector

De verhouding tussen mens en technologie is in de 21e eeuw een groot thema. Ook de retailsector bevindt zich hierdoor op een belangrijk kruispunt. Dankzij nieuwe technologieën oriënteren consumenten zich via een veelvoud aan kanalen en staan veel fysieke winkelvestigingen onder druk. Maar is dat werkelijk de schuld van de technologie?

Duidelijk is dat dit tijdperk van disruptieve veranderingen meer dan ooit vraagt om flexibiliteit en aanpassingsvermogen bij retailorganisaties. Nieuwe technologie is bijvoorbeeld niet alleen een bedreiging die winkelpanden doet leegstromen, maar biedt vooral ook kansen om de winkelbeleving van de consument te verrijken en zo meer verkopen te realiseren.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in retail

In zijn lezing Robotisering in retail blikt Randall van Poelvoorde vooruit op de grote uitdagingen die de retailsector door impactvolle technologie in de komende jaren te wachten staan. Als keynote spreker maakt hij technische materie op geheel eigen wijze toegankelijk, waardoor belangrijke ontwikkelingen in de robotisering voor alle toehoorders interessant en begrijpelijk zijn.

In een interactieve lezing die door opdrachtgevers wordt omschreven als dynamisch en enthousiasmerend, geeft de disruptive technology strategist inzicht in de strategieën die nodig zijn om succesvol op de snelle veranderingen in te spelen. Aan de hand van baanbrekende inzichten en inspirerende praktijkvoorbeelden zet hij organisaties aan het denken over de toekomst.

Lezing over Robotisering in retail boeken

De lezing Robotisering in retail is van onschatbare waarde voor elke retailorganisatie die wil floreren in een tijd van snelle technologische ontwikkelingen. In een klein uur legt de spreker op een boeiende manier uit hoe de retailsector ethische innovatie kan inzetten om de consument beter te bereiken en een mooiere wereld te bouwen.

Randall van Poelvoorde staat bekend als dé robotiseringsexpert van Nederland en heeft al talloze retailorganisaties geïnspireerd met zijn visie op impactvolle technologische ontwikkelingen in de retail. Meer weten over Robotisering in retail? Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden om de veelgevraagde keynote spreker Randall van Poelvoorde direct te boeken.

 

Meer informatie & boekingen

Robotisering in retail inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering in retail
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers