Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Robotisering in onderwijs - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in onderwijs Randall van Poelvoorde

Robotisering in onderwijs als spreker boeken

Robots voor de klas? Alle kinderen leren programmeren? Het is een toekomst die volgens sommige trendwatchers dichterbij komt, maar waar Randall van Poelvoorde niet in gelooft. Want hoewel de verhouding tussen mens en technologie snel verandert, voorspelt hij dat vooral de innovaties die mens, menselijkheid en mensheid centraal stellen een blijvende plek verwerven in onze toekomst.

In zijn lezing Robotisering in onderwijs vertelt de bekende spreker en disruptive technology strategist hoe robotisering een sector als het onderwijs ingrijpend kan veranderen. Disruptieve en impactvolle technologieën bieden namelijk veelbelovende oplossingen voor nijpende personeels- en kennistekorten en andere actuele problemen in het onderwijs.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Robotisering als verrijking van het onderwijs

Desondanks brengt innovatie naast kansen ook bedreigingen met zich mee. Zo vrezen tegenstanders dat leraren in de toekomst door robotisering tegen robots moeten gaan concurreren. Ook in andere sectoren is er de vrees voor technologie die menselijke taken kan vervangen. Maar hoe reëel zijn deze veronderstelde bedreigingen nu echt?

In de lezing Robotisering in onderwijs pleit Randall van Poelvoorde voor het opleiden van kinderen tot kritisch denkende en zorgzame volwassenen. Hierdoor zal er van een concurrentiestrijd met robots geen sprake zijn en vormen disruptieve technologieën geen bedreiging, maar bovenal een verrijking van onze menselijkheid en het onderwijs.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in onderwijs

Hoe dan ook staat de onderwijssector de komende jaren voor een aantal uitdagingen van formaat. In zijn lezing geeft de trendwatcher op deskundige en begrijpelijke wijze inzicht in de verschillende innovaties die deze problemen het hoofd kunnen bieden en het algehele kwaliteitsniveau van het onderwijs kunnen verhogen.

In een keynote die opdrachtgevers beschrijven als interactief en inspirerend, zet de geboren spreker zijn publiek aan het denken. Op bevlogen wijze schetst hij een visie van een onderwijssector die door robotisering niet onpersoonlijker en oppervlakkiger, maar juist menselijker en beter op de behoeften van de leerling afgestemd kan worden.

Lezing over Robotisering in onderwijs boeken

De lezing Robotisering in onderwijs is een absolute aanrader voor elke onderwijsorganisatie die zich terdege wil voorbereiden op een snel veranderende toekomst. In ongeveer een uur tijd deelt de spreker op een aansprekende manier een inhoudelijk maar toch toegankelijk betoog dat de aanwezigen van begin tot eind weet te boeien.

Randall van Poelvoorde heeft een naam hoog te houden als dé robotiseringsspecialist van Nederland en heeft al vele onderwijsorganisaties aan het denken gezet met zijn inspirerende visie. Meer weten over Robotisering in onderwijs? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en voorwaarden om Randall van Poelvoorde direct te boeken als spreker.

Meer informatie & boekingen

Robotisering in onderwijs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering in onderwijs
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers