Info & boekingen
Spreker Robotisering in landbouw - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in landbouw Randall van Poelvoorde

Robotisering in landbouw als spreker boeken

De landbouw is een sector waar de roep om robotisering steeds groter wordt. Toenemende bevolkingsaantallen en verarming van de bodem zetten druk op veel van de huidige landbouwmethoden. In de toekomst moet er meer eten komen met minder negatieve consequenties voor ons ecosysteem. Maar biedt robotisering hiervoor de oplossing?

In zijn lezing Robotisering in landbouw geeft Randall van Poelvoorde antwoord op deze en andere actuele vraagstukken in de landbouw. Als vooraanstaand robotiseringsexpert en ondernemer weet hij als geen ander hoe disruptieve technologieën een bedrijfstak totaal kunnen veranderen. Zijn uitgebreide kennis en expertise deelt hij als keynote spreker graag met landbouworganisaties.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in landbouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Inzet van robotisering in de landbouw

Robotisering in de landbouw is een ontwikkeling die inmiddels niet meer te stoppen is. Technologieën als robots, drones, vertical farming en big data kunnen aantoonbaar een grote bijdrage leveren aan het ecologisch verantwoord produceren van meer voedsel. Denk aan robots in kassen, drones die het veld inspecteren en algoritmes die de oogstopbrengst voorspellen.

Maar hoe zijn deze disruptieve technologieën in de praktijk inzetbaar en wat zijn mogelijk geschikte alternatieven? In de lezing Robotisering in landbouw biedt Randall van Poelvoorde inzicht in kansen en obstakels bij het implementeren van deze nieuwe innovaties. Want hoe fantastisch sommige hightech trends in theorie ook klinken; uiteindelijk draait alles om de praktische toepasbaarheid.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in landbouw

De keynote lezing Robotisering in landbouw staat garant voor circa een uur lang inspiratie en vernieuwende inzichten. Als ervaren spreker houdt Randall zijn publiek van de eerste tot de laatste seconde ogenschijnlijk moeiteloos in zijn greep door complexe materie over landbouwtechnologie enthousiast en laagdrempelig te brengen.

In zijn lezing benadrukt de disruptive technology strategist het belang van innovaties die mens, menselijkheid en mensheid als uitgangspunt nemen. Want alleen dan draagt robotisering in de landbouw bij aan een mooiere wereld en een gezonde verhouding tussen mens en technologie. Na afloop van de presentatie is er alle ruimte voor plenaire vragen en ontmoetingen.

Lezing over Robotisering in landbouw boeken

De lezing Robotisering in landbouw biedt grote meerwaarde voor landbouworganisaties die streven naar duurzamere en productievere landbouwmethoden. Tijdens de interactieve keynote ontdekken zij hoe impactvolle technologieën de agrarische sector de komende jaren een geheel nieuw gezicht geven en waarom tijdig inspelen op deze veranderingen noodzakelijk is.

Spreker Randall van Poelvoorde is dé specialist in disruptieve innovaties en robotisering en stemt zijn lezing altijd af op de organisatie en wensen van de opdrachtgever. Meer weten over Robotisering in landbouw? Neem vrijblijvend contact op voor informatie over de mogelijkheden en voorwaarden om Randall van Poelvoorde te boeken als spreker.

Meer informatie & boekingen

Robotisering in landbouw inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering in landbouw
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers