Info & boekingen
Spreker Robotisering in gezondheidszorg - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in gezondheidszorg Randall van Poelvoorde

Robotisering in gezondheidszorg als spreker boeken

De gezondheidszorg staat momenteel voor grote uitdagingen. Denk alleen al aan het grote tekort aan zorgverleners. Robotisering biedt hiervoor een mogelijke oplossing, maar welke menselijke taken worden toevertrouwd aan robots? En zijn deze überhaupt in staat om sociale, administratieve of logistieke taken over te nemen?

In zijn lezing Robotisering in gezondheidszorg geeft Randall van Poelvoorde een intrigerend antwoord op deze en andere complexe vraagstukken in de zorg. De disruptive technology strategist weet namelijk hoe impactvolle technologieën een complete sector ingrijpend kunnen transformeren. Als spreker deelt hij zijn kennis over vernieuwende technologieën dan ook graag met zorgorganisaties.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in gezondheidszorg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Mensgerichte keuzes in de gezondheidszorg

Het is bekend dat er tegenwoordig technologisch veel mogelijk is. Maar alleen de innovaties die mens, menselijkheid en mensheid centraal stellen, hebben het potentieel om de gezondheidszorg structureel ten goede te veranderen. Dit vereist het maken van mensgerichte keuzes voor zowel cliënt als zorgverlener.

In zijn lezing Robotisering in gezondheidszorg neemt Randall van Poelvoorde ethische innovatie daarom als uitgangspunt. Want hoewel ook in de gezondheidszorg veel innovaties gericht zijn op het reduceren van kosten, leidt dat volgens de keynote spreker geenszins tot betere zorg of een mooiere wereld. Dit is daarom het moment bij uitstek om te beginnen met ethisch innoveren.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in zorg

De keynote lezing Robotisering in gezondheidszorg vormt een garantie voor een klein uur boordevol prikkelende vragen en verrassende antwoorden. Als bedreven spreker weet Randall ogenschijnlijk moeiteloos de juiste snaar te raken bij zijn publiek. Dat doet hij met sterk onderbouwde informatie, die hij desondanks op toegankelijke wijze weet te brengen.

Tijdens de presentatie krijgen de aanwezigen inzicht in het speelveld van technologische ontwikkelingen die zich in rap tempo voltrekken. Van Artificial Intelligence voor het stellen van diagnoses tot sociale robots die ouderen gezelschap houden; niets blijft onbesproken. Na afloop van de lezing is Randall beschikbaar voor ontmoetingen en plenaire vragen.

Lezing over Robotisering in gezondheidszorg boeken

De lezing Robotisering in gezondheidszorg is een must-see voor zorgorganisaties die een beter inzicht willen krijgen in de mogelijkheden om technologisch te innoveren. Tijdens de interactieve sessie ontdekken zij niet alleen de grote kansen van robotisering, maar leren ze ook over de brede inzetbaarheid en mogelijke obstakels bij implementatie.

Spreker Randall van Poelvoorde geniet een reputatie als dé robotiseringsexpert van Nederland en stemt zijn lezing altijd af op de behoeften van de opdrachtgever. Meer weten over Robotisering in gezondheidszorg? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de voorwaarden om deze bekende trendwatcher en ondernemer te boeken als spreker.

Meer informatie & boekingen

Robotisering in gezondheidszorg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering in gezondheidszorg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers