Info & boekingen
Spreker Robotisering in duurzaamheid - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in duurzaamheid Randall van Poelvoorde

Robotisering in duurzaamheid als spreker boeken

Meer dan 100 jaar lang zijn we slordig omgesprongen met de aarde. Hiervan ondervinden we nu de gevolgen op uiteenlopende gebieden: van klimaat- tot gezondheidsproblematiek en van water- tot bodemvervuiling. Het is dan ook tijd voor verandering en niet alleen op het gebied van ons eigen gedrag. Een belangrijk deel van de oplossing schuilt namelijk in innovatieve technologieën.

In de lezing Robotisering in duurzaamheid legt Randall van Poelvoorde uit waarom robotisering goede kansen biedt voor het oplossen van onze huidige problemen op het gebied van duurzaamheid. Hij ontvouwt welke technologieën geschikt zijn om natuurlijke evenwichten te herstellen en zet zijn toehoorders aan het denken over de efficiëntie van bestaande oplossingen.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in duurzaamheid
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Gedragsverandering versus technologie

Is technologie dan de enige en zaligmakende sleutel tot een duurzamere wereld? Nee, zo stelt de spreker onomwonden. Gedragsverandering is namelijk altijd een goede oplossing en noodzakelijk streven, maar robotisering biedt aantoonbare voordelen op het gebied van impact, kostenbesparing en snelheid van implementatie.

Meer inzicht in technologie is dan ook belangrijk om op politiek niveau te juiste beslissingen te nemen. Technologische innovaties die mens, menselijkheid en mensheid centraal stellen, kunnen namelijk duurzaamheidsproblemen oplossen die ons allen aangaan. En dat terwijl de economie doordraait, de werkgelegenheid groeit en onze internationale concurrentiepositie verbetert.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing over duurzaamheid

De lezing Robotisering in duurzaamheid verzekert opdrachtgevers van een enerverend uur boordevol inspiratie en baanbrekende inzichten. Spreker Randall van Poelvoorde laat zien waarom technologisch denken en ingrijpen eigenlijk vanzelfsprekend zouden moeten zijn met de technologische mogelijkheden van tegenwoordig.

Tijdens zijn presentatie krijgt het publiek inzicht in de verrassend grote kansen die robotisering biedt op het gebied van duurzaamheid. Waarom zijn sommige maatregelen nog niet ingevoerd en wat zijn mogelijke drempels? De toehoorders ontdekken het in een enthousiasmerende sessie met een interactief karakter. Er is ruimte voor plenaire vragen en een ontmoeting met de spreker na afloop.

Lezing over Robotisering in duurzaamheid boeken

De lezing Robotisering in duurzaamheid is sterk aan te bevelen voor organisaties die belang hechten aan een schonere wereld en op maatschappelijk verantwoorde wijze willen ondernemen. De spreker bespreekt op scherpe maar onderhoudende wijze relevante technologieën op het gebied van energieopslag en -distributie en innovaties zoals Carbon Capture Devices.

Als disruptive technology strategist en robotiseringsspecialist geniet Randall van Poelvoorde bekendheid bij een breed publiek. Al voor tal van grote organisaties heeft hij gesproken over de wisselwerking tussen duurzaamheid en innovatie. Meer weten over Robotisering in duurzaamheid? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om deze spreker te boeken voor een lezing.

 

Meer informatie & boekingen

Robotisering in duurzaamheid inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Robotisering in duurzaamheid
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers