Info & boekingen
Spreker Robotisering in automotive - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering in automotive Randall van Poelvoorde

Robotisering in automotive als spreker boeken

De automotive is wereldwijd een van de grootste economische sectoren. Tegelijkertijd verandert de automotiveketen radicaal onder invloed van disruptieve technologieën. Hierdoor heeft niet iedere fabrikant of leverancier een toekomst. Alleen de bedrijven die succesvol en tijdig inspelen op de snelle veranderingen, kunnen overleven of zelfs floreren.

In zijn lezing Robotisering in automotive schetst spreker Randall van Poelvoorde de grote impact van elektrificering en autonomer vervoer. Hierbij beantwoordt hij ook prangende vragen die deze ontwikkelingen oproepen. Want hoe blijf je als automotivebedrijf bij in een tijdperk waar innovatie, productie, technologie, distributie en onderhoud in rap tempo veranderen?

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering in automotive
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

De gevolgen van elektrificering en autonomer vervoer

Nog altijd gaan er stemmen op die proberen om de impact van elektrificering en autonomer vervoer te bagatelliseren. Maar het worden er steeds minder. Want elektrische auto’s vertegenwoordigen een derde van alle leaseaanvragen, zijn door lage onderhouds-en verbruikskosten over de looptijd goedkoper dan benzine- en dieselconcurrenten en krijgen bovendien een steeds groter bereik.

Het is dan ook niet zo vreemd dat grote merken zoals Volkswagen all-in gaan op elektrificering. Daarnaast zijn er tal van andere goede voorbeelden van bedrijven in de automotive sector die de juiste keuzes maken. Hoort jouw bedrijf daar ook bij? In zijn lezing Robotisering in automotive zet Randall van Poelvoorde zijn publiek aan het denken met een inspirerende blik op de toekomst.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing in automotive

Robotisering in automotive is een lezing die je aandacht vanaf de eerste seconde grijpt om deze vervolgens niet meer los te laten. Op overtuigende wijze demonstreert de keynote spreker hoe de huidige automotive staat voor een ingrijpende kentering die het gezicht van de markt voorgoed zal veranderen. Wie worden de grote winnaars en verliezers? Het antwoord is verrassend…

Als disruptive technology strategist weet Randall van Poelvoorde de impact van de laatste disruptieve technologieën in de automotive als geen ander te duiden en in de juiste context te plaatsen. Tijdens de interactieve sessie ontdekken aanwezigen onder meer de gevolgen van prijspariteit voor dealers en leren zij over de mindblowing multipliers van zelfrijdende auto’s.

Lezing over Robotisering in automotive boeken

De lezing Robotisering in automotive is onontbeerlijk voor elke automotive organisatie die zich zo goed mogelijk wil voorbereiden op de snel naderende aardverschuiving in de sector. Geen thema blijft onbesproken en na afloop van de presentatie is er alle ruimte voor plenaire vragen en ontmoetingen met de spreker.

Randall van Poelvoorde heeft een reputatie hoog te houden als dé Nederlandse expert in robotisering en heeft al voor tal van organisaties over de hele wereld gesproken. Meer weten over Robotisering in automotive? Vraag volledig vrijblijvend meer informatie aan over de mogelijkheden om deze populaire innovatiespecialist te boeken als spreker voor een lezing.

 

Meer informatie & boekingen

Robotisering in automotive inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering in automotive
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers