Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Spreker Robotisering en spiritualiteit - Randall van Poelvoorde
Exclusief bij
Quality Bookings

Robotisering en spiritualiteit Randall van Poelvoorde

Robotisering en spiritualiteit als spreker boeken

Robotisering en spiritualiteit zijn thema’s die op het eerste oog weinig met elkaar gemeen hebben. Toch roepen ze beide een aantal fundamentele vragen op. Want wat is bewustzijn? Hoe definieer je intelligentie? En hoe bewust of intelligent is een robot in vergelijking met een mens? Het zijn dit soort vraagstukken die robotisering en spiritualiteit steevast met elkaar verbinden.

De aangewezen persoon voor het beantwoorden van deze én gerelateerde vragen, is Randall van Poelvoorde. De vooraanstaande robotiseringsspecialist deelt in zijn lezing Robotisering en spiritualiteit zijn persoonlijke zoektocht naar balans tussen technologie en spiritualiteit. Want, zo betoogt hij: als robots betere robots worden, dan krijgen wij de kans om betere mensen te worden.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Robotisering en spiritualiteit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Lezing op het snijvlak van bewustzijn en intelligentie

Dát robots steeds beter worden, staat onomstotelijk vast. Zo worden sociale robots steeds beter in het imiteren van menselijk gedrag en kan technologie steeds meer menselijke taken overnemen. Dat dit laatste niet alleen een bedreiging vormt maar bovenal kansen biedt, illustreert Randall van Poelvoorde treffend in zijn lezing over robotisering en spiritualiteit.

Voorwaarde is dan wel dat mens, menselijkheid en mensheid centraal staan bij het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Het creëren van een blauwdruk hiervoor ziet de spreker als het belangrijkste thema van de 21e eeuw. Hij pleit overtuigend voor een nieuw innovatieparadigma met menselijke en spirituele waarden in plaats van kostenreductie als voornaamste uitgangspunt.

Randall van Poelvoorde inhuren voor lezing over spiritualiteit

In zijn lezing laat Randall zien hoe mens en technologie elkaar kunnen versterken in het streven naar een mooiere wereld. Nu al zijn er tal van technologische innovaties die ons bestaan ingrijpend kunnen verbeteren. Vaak zijn het ethische of politieke factoren die een succesvolle implementatie op korte termijn in de weg staan. Hoe zonde is dat eigenlijk?

De lezing Robotisering en spiritualiteit is meer dan alleen een fascinerende keynote presentatie over de genoemde thema’s. Randall deelt zijn persoonlijke reis graag met kleinere groepen om een dieper debat aan te gaan op het snijvlak van bewustzijn en intelligentie. De interactiviteit van de sessie biedt alle ruimte voor plenaire vragen en een ontmoeting na afloop.

Lezing over Robotisering en spiritualiteit boeken

Iedereen die affiniteit heeft met zowel technologie als spiritualiteit, zal zich herkennen in de lezing Robotisering en spiritualiteit. Het is een keynote die weet te raken en verwonderen, die inspireert en aan het denken zet. De spreker hanteert een onderhoudende spreekstijl en sprak eerder voor talloze grote opdrachtgevers in diverse landen.

Enthousiasmerend, dynamisch en inspirerend zijn termen waarmee opdrachtgevers de lezing omschrijven. Meer weten over Robotisering en spiritualiteit? Vraag vrijblijvend informatie aan over de voorwaarden om Randall van Poelvoorde te boeken als spreker op een symposium, seminar of congres.

Meer informatie & boekingen

Robotisering en spiritualiteit inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Robotisering en spiritualiteit
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers