Acteur en zanger Robin Zijlstra is onder meer bekend door zijn deelname aan Idols en dankzij zijn rol als Milan Alberts in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Singer-songwriter
Singer-songwriter Robin Zijlstra wordt in 1996 gevraagd voor de jongensband Velvet. Na twee intensieve jaren met Velvet sluit hij zich aan bij de rockband Juezz en ontwikkelt hij zich breder. Bij het grote publiek wordt Zijlstra bekend door zijn deelname aan het talentenprogramma Idols.

Acteerwerk
Onder de naam ‘Robinz’ werkt Robert Zijlstra aan zijn muzikale carrière maar hij heeft daarnaast veel belangstelling voor acteren en richt zich ook op dit vak. Zijn eerste grote rol krijgt Zijlstra in de jeugdserie Hotnews.nl op jeugdzender Jetix. Voorts heeft hij een gastrol in de politieserie Grijpstra en De Gier. Vanaf 2007 is Zijlstra verder te zien als Milan Alberts in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Achter de schermen is hij actief bij de serie SpangaS en hij doet ook mee aan de programma’s Popstars en De Pelgrimscode. In 2011 is Zijlstra bovendien te zien in een commercial van supermarktketen Plus. Ondertussen bouwt hij als ‘Robin’ verder aan zijn carrière in de muziek.

Robin Zijlstra is te boeken als presentator.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Robin Zijlstra spreekt graag over:

Robin Zijlstra boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robin Zijlstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21