De enthousiaste, kundige en ervaren kok Robèrt Verweij is onder andere bekend van zijn optredens in het populaire televisieprogramma Life & Cooking.

Kennisoverdracht
Robèrt Verweij werd in 1979 geboren te Lopik. Als kleuter weet hij al dat hij kok wil worden en dat gevoel wordt later alleen maar sterker. Na een opleiding aan de hotelvakschool werkt hij in diverse restaurants, waaronder het Britse sterrenrestaurant ‘The Vineyard’ in Newbury. Vervolgens start hij een eigen bedrijf en gaat hij werken als freelance kok. Ook krijgt hij de smaak te pakken van lesgeven. Hij laat mensen graag kennismaken met nieuwe producten of technieken, en houdt ervan kennis over te dragen op anderen.

Vinoloog
Naast koken en eten interesseert Robèrt Verweij zich bovengemiddeld voor wijn. Hij volgt een indrukwekkende serie wijnopleidingen en behaalt in 2005 de titel ‘Vinoloog van de Wijnacademie’. In 2006 treedt hij toe tot de Associatie van Wijndocenten. In zijn Culinair Centrum te Beverwijk geeft hij dan ook naast kookworkshops veel wijncursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden. In 2007 is Verweij voor het eerst te zien in het populaire kook- en lifestyleprogramma, als opvolger van kok Vincent van Essen. Ook in andere televisieprogramma’s is hij te zien, waaronder 4me, Business Class, Checkpoint, Koffietijd, de Staatsloterijshow en Lovematch.

Door zijn ervaring en vakkennis is Robèrt Verweij een veelgevraagd spreker en docent. Hij weet zich goed aan te passen aan het niveau van het publiek en de wensen van de klant. Verweij boeit iedereen, van trendy huisvrouwen tot de top van het bedrijfsleven. Iedereen houdt immers van lekker eten.

Robert Verweij spreekt graag over:

Robert Verweij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Verweij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21