Robert Kranenborg

Culinair consultant en topkok Robert Kranenborg heeft in verscheidene sterrenrestaurants gekookt voor de groten der aarde. Als televisiekok is hij betrokken bij programma’s als Over de kook, Topchef en The Taste.

Michelin
Robert Kranenborg groeit op in het hotel-restaurant van zijn ouders en krijgt het horecavak zo met de paplepel ingegoten. Na de middelbare school volgt hij tien jaar praktijkopleidingen in Nederland en Frankrijk, veelal bij sterrenrestaurants. Na te hebben gewerkt in gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk keert Kranenborg in 1987 terug in Nederland. Vervolgens kookt hij in diverse Nederlandse etablissementen die hij steevast een of meer Michelinsterren bezorgt: Corona in Den Haag, het prestigieuze Amstel Hotel in Amsterdam, Restaurant Vossius in Amsterdam en Le Cirque in Scheveningen.

Koken voor sterren
Door de jaren heen kookt Robert Kranenborg veelvuldig voor vorstelijke personen, filmsterren, wereldberoemde artiesten en captains of industry. In het seizoen 2011-2012 zwaait hij de culinaire scepter over (dinershow) Palazzo Amsterdam. Verder is hij voorzitter van de vakjury van de Nederlandse Bocuse d’Or. In 1991 heeft Kranenborg bovendien het boek Spelen met vuur: Kranenborg kookt vis gepubliceerd.

Robert Kranenborg deelt graag zijn kennis en ervaring. Hierdoor is bijvoorbeeld het televisieprogramma Topchef hem op het lijf geschreven maar bij presentaties en workshops in het land gaat hij vaak nog net iets verder!

Robert Kranenborg spreekt graag over:

Robert Kranenborg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Kranenborg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21