20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Robert Kranenborg

Robert Kranenborg als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die een unieke kijk op gastronomie en leiderschap biedt, dan is Robert Kranenborg dé keuze. Met zijn rijke ervaring in de culinaire wereld, van Michelinsterrenrestaurants tot aan zijn televisieoptredens, biedt Kranenborg een boeiende kijk op de kunst van koken en leidinggeven. Op deze pagina ontdek je meer over Kranenborgs onderwerpen, stijl en het proces om hem te boeken voor jouw evenement.

Robert Kranenborg

Sterrenchef en ondernemer

De kunst van gastronomie

Gastronomie is meer dan koken; het is een kunstvorm die zintuigen prikkelt en verhalen vertelt. Kranenborg neemt zijn publiek mee op een reis door de wereld van haute cuisine. Van de fijne kneepjes van het vak tot de innovatieve concepten in de culinaire wereld, hij dekt het allemaal. Robert Kranenborg zijn lezingen zijn een must voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van het koken, culinaire trends, en de impact van gastronomie op cultuur en maatschappij.

Robert Kranenborg inhuren voor een lezing

Het boeken van Robert Kranenborg voor jouw evenement is een gestroomlijnd proces. Van het eerste contact tot de uiteindelijke lezing, ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te ondersteunen. We bieden all-inclusive tarieven en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie wordt het organiseren van een evenement met Kranenborg een naadloze ervaring.

Biografie van Robert Kranenborg

Robert Kranenborg, een naam die synoniem staat voor culinaire excellentie, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd die de grenzen van gastronomie verlegt. Zijn reis begon bij De Witte in Amersfoort, waar hij de fascinatie voor sterrenrestaurants ontwikkelde. Deze passie bracht hem naar Frankrijk, waar hij zijn vaardigheden verder ontwikkelde in verschillende gerenommeerde keukens.

Terug in Nederland werd hij Chef de cuisine bij restaurant de Echoput, onder leiding van Jaap Klosse, en verwierf hij al snel erkenning met een Michelinster. Zijn talent bleef niet onopgemerkt, en hij werd Executive Chef bij La Cravache d’Or in Brussel, bekroond met twee Michelinsterren. Zijn reis door de wereld van de haute cuisine bracht hem vervolgens naar Den Haag en Amsterdam, waar hij bij Corona en restaurant La Rive in het InterContinental Amstel Amsterdam wederom sterren in de wacht sleepte.

Kranenborgs ondernemersgeest leidde hem naar Amsterdam, waar hij restaurant Vossius oprichtte, dat binnen korte tijd een Michelinster verdiende. Ook was hij als Executive Chef betrokken bij het theaterrestaurant Le Cirque van Joop van den Ende in Scheveningen, dat eveneens een ster ontving. Zijn rol als zelfstandig consultant en adviseur bij Au Fond B.V. heeft zijn invloed in de gastronomische wereld verder uitgebreid.

Zijn televisiecarrière is al even indrukwekkend, met meer dan 450 afleveringen in programma’s als ‘Over de kook’, ‘Topchef’, en ‘MasterChef’ op RTL, ‘Kitchen impossible’ op NET 5, en sinds 2015 regelmatige optredens in De Wereld Draait Door. Hier bereidt hij bijzondere gerechten, waarbij hij zijn diepgaande kennis van de geschiedenis van gastronomie deelt.

Als auteur heeft Kranenborg zijn culinaire filosofie en expertise gedeeld in diverse publicaties. Zijn eerste kookboek, ‘Spelen met vuur’ (1991), zette de toon voor zijn literaire bijdragen. Later volgde ‘De keuken van Kranenborg’, een vierluik dat zowel zijn culinaire biografie als recepten bevat. Deze boeken combineren seizoensgebonden recepturen met algemene wetenswaardigheden en inzichten in Kranenborgs carrière en visie.

Kranenborg is meer dan een chef; hij is een visionair die de wereld van gastronomie heeft hervormd. Zijn passie voor koken, gecombineerd met zijn zakelijk inzicht, heeft hem tot een van de meest gerespecteerde figuren in de culinaire wereld gemaakt. Met zijn betrokkenheid bij ThrillGrill burger restaurants en Le Big Fish in de Foodhallen in Amsterdam West, blijft hij innoveren en inspireren.

Robert Kranenborg is niet alleen een meesterchef maar ook een boeiende verteller. Zijn lezingen bieden een uniek inzicht in de wereld van haute cuisine, innovatie in de keuken, en de kunst van leiderschap in de gastronomie. Met zijn diepgaande kennis en charmante presentatiestijl is Kranenborg een ideale spreker voor evenementen die streven naar een mix van educatie, inspiratie en culinaire verwennerij.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Robert Kranenborg

Schrijf een review

Video met Robert Kranenborg

Meer informatie & boekingen

Robert Kranenborg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Robert Kranenborg
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers