Robert Flierman

Robert Flierman is een afgestudeerd bedrijfskundige en expert op het gebied van ontwikkeling en authenticiteit. U kunt Robert Flierman boeken als spreker.

Ontslag
Flierman werkte na zijn studie aan de Rijks Universiteit Groningen in diverse aan marketing gerelateerde functies bij bedrijven als VNU, TNT Post, PCMuitgevers en Robeco. Halverwege zijn loopbaan kreeg hij totaal onverwacht te maken met een ontslag waardoor hij besloot niet alleen deel te nemen aan het bedrijfsleven maar het ook te gaan observeren.

Hij ging zich vooral bezighouden met de vraag in hoeverre zijn werk heeft bijgedragen, aan het worden van wie hij is. Zijn bevindingen leidden tot een hartstochtelijk pleidooi voor meer eigenheid in het werk. Volgens Flierman is men in de loop der tijd steeds meer authenticiteit kwijtgeraakt in het werk. Daarom ontwikkelde hij de Slinger van Eigenheid.

Werkplezier
Flierman is ervan overtuigd dat werkplezier en productiviteit worden vergroot, als bedrijven en organisaties meer aandacht besteden aan de persoon.

Zijn visie heeft Flierman onder andere beschreven in het opzienbarende managementboek Ik ben er klaar mee. Daarnaast doceert hij als deeltijddocent in diverse marketingvakken aan de Haagsche Hogeschool.

Ook geeft hij regelmatig lezingen. Mensen die een presentatie van Flierman bijwonen gaan anders nadenken over hun werk en ontdekken dat kwetsbaarheid geen zwakte maar een kracht is. Flierman maakt leidinggevenden duidelijk dat managen meer is dan het opleiden en aansturen van medewerkers.

Wilt u Robert Flierman boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Robert Flierman spreekt graag over:

Robert Flierman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Flierman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21