20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Robert de Vries
Exclusief bij
Quality Bookings

Robert de Vries als spreker boeken

Robert de Vries is een van de meest besproken sprekers op het gebied van ondernemerschap, het snel behalen van doelen en het overwinnen van angsten die groei in de weg staan. Door zijn cabaretachtergrond kenmerken zijn presentaties zich door snelheid, toegankelijkheid en een hoge mate van entertainment.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Robert de Vries
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Robert de Vries

Robert de Vries is een van de meest besproken sprekers op het gebied van ondernemerschap, het snel behalen van doelen en het overwinnen van angsten die groei in de weg staan. Door zijn cabaretachtergrond kenmerken zijn presentaties zich door snelheid, toegankelijkheid en een hoge mate van entertainment.

Als inspirator en spreker biedt Robert opvallende inzichten en inspirerende invalshoeken over ondernemen en het leven. Bekijk op deze pagina de diverse thema’s van zijn keynotes. Robert zijn lezingen kenmerken zich altijd door een hoge mate van interactie, humor en mooie ondersteunende visuals. De afgelopen 15 jaar heeft hij meer dan 1000 optredens en lezingen verzorgd en hiermee ruim 200.000 mensen bereikt.

ONDERNEMEN!
ALS IK HET KAN, KAN JIJ HET OOK!

“Your business is what happens to you
while you’re busy making other plans”

+ lees meer

Robert heeft al jaren als levensmotto de bekende uitspraak van John Lennon: “Life is what happens to you while you’re busy making other plans”. Maar dit geldt net zo goed voor het opzetten van een bedrijf. Het grootste misverstand bij ondernemen vindt Robert het maken van te uitgebreide plannen en het te strak vasthouden daaraan. Dit maakt je blind voor de echte kansen. Het gaat altijd om de reis en niet om het eindresultaat. Deze lezing is een inspiratie voor iedere startende of gevorderde ondernemer die op zoek is naar verfrissende inzichten en een eigentijdse kijk op het ondernemerschap.

Robert is 100% selfmade en weet als geen andere hoe je extreem hoge doelen kunt behalen. Hij stampte diverse bedrijven uit de grond en wist wereldsterren als Richard Branson en Al Gore te overtuigen om naar Nederland te komen. De wereld om ons heen verandert in rap tempo. De vraag is hoe je als ondernemer continu aan het roer blijft en niet in de val trapt waar zovelen in vallen. Veel ondernemers gaan teveel geloven in hun eigen bedrijf.

Er bestaan zoveel misverstanden omtrent het oprichten van een bedrijf en het behalen van succes. Aan de hand van een duidelijk stappenplan neemt Robert zijn toehoorders mee langs de meest gemaakte fouten en misverstanden rondom ondernemen.

FEAR IS BY CHOICE

“Gevaar is echt, angst is een keuze”

Dit is de meest persoonlijke lezing van Robert, waarin hij praktische tips geeft over het overwinnen van angsten. Elke ontwikkeling, of het nu is van een onderneming of op persoonlijk niveau, wordt tegengehouden door angsten. Als er één ding in Robert zijn leven centraal staat, dan is het wel het overwinnen hiervan.

Op jonge leeftijd werd hij door een zeer strenge religie overspoeld met angsten. Voor alles wat buiten de religie viel, werd een extreme angst gecreëerd om te zorgen dat de volgelingen niet buiten de religie zouden komen. In zijn jeugd kwamen deze angsten tot een hoogtepunt en ontwikkelde Robert extreme paniekaanvallen, straatvrees en belandde hij in een extreem vicieuze cirkel van angsten. Zo erg dat hij op een gegeven moment zelfs bang was om bang te zijn. Toch heeft Robert al zijn angsten overwonnen. Hij heeft hierdoor een bijzondere visie ontwikkeld over de manier waarop zowel individuen als bedrijven hun angsten kunnen herkennen en overwinnen.

Een hele krachtige lezing met vele praktische tips, bijzondere verhalen en inspirerende voorbeelden.

RESTART YOUR BRAIN

“Vergeet alles waar je in gelooft en restart your brain”

Een diepgaande lezing met een filosofische inslag. Alles waar wij vandaag de dag in geloven, is gebaseerd op achterhaalde concepten. Onze economie, onze religies, ons schoolsysteem, de politiek, de media en onze relaties vormen het fundament van onze samenleving.

Helaas moet Robert mededelen dat dit fundament gebaseerd is op achterhaalde concepten. Dit is de hele reden dat onze maatschappij zo zoekende is naar kunstmatig geluk. Wij zijn gaan geloven in de media, scheppen hoop uit onze religies en vertrouwen op onze overheden. Terwijl dit juist de systemen zijn die het hardst falen.

We leggen ons vast in verkeerde relaties, zijn levenslang bezig met het vergaren van welvaart en laten ons programmeren door het onderwijssysteem. Maar zien we in de praktijk niet dat dit nergens toe leidt? In restart your brain daagt Robert uit om op een geheel nieuwe manier naar onze samenleving te kijken. Waarom? Alleen vanuit bewustwording kunnen nieuwe vormen worden gecreëerd worden die ECHT helpen om succesvol te worden.

Restart your brain geeft praktische tips om alles in het leven in twijfel te trekken. Want alleen buiten de standaard, out of the box en ver weg van de norm ligt succes voor iedereen.

Meer informatie & boekingen

Robert de Vries inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Robert de Vries
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers