Robert de Vries

Als dagvoorzitter is Robert zeer veelzijdig. Niet alleen is hij innemend, vlot en vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij ook warm, oprecht en geïnteresseerd. Uniek voor zijn presentatiestijl is de mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen.

Hij leidt uw evenement of congres in goede banen en zorgt voor een vloeiend programma waarbij hij de diverse programmaonderdelen als dagvoorzitter naadloos aan elkaar spreekt. Ook zorgt hij voor interactie, energie en aandacht van de aanwezige gasten. Robert voelt precies aan hoe hij elke doelgroep moet aanspreken en weet als geen ander in te spelen op onvoorziene gebeurtenissen tijdens uw event.

Debatleider
Tijdens een congres is er niets zo belangrijk als feedback van de gasten. Dit resulteert vaak in een debat of brainstormsessie. Het begeleiden van een dergelijke sessie vereist een bijzondere kwaliteit. Robert weet het gesprek op treffende wijze te leiden. Hij zorgt dat mensen zich vrij voelen om zich te mengen in de discussie en bewaakt te allen tijde het doel van de bijeenkomst. Hierdoor dreigt het gesprek nooit alle kanten op te gaan. Daarnaast heeft Robert een perfecte mix van toegankelijkheid en overwicht op een groep mensen. Door humor weet hij al uw gasten te activeren en daardoor waardevolle input te verzamelen.

Interviewer
Het interviewen van mensen in een vak apart. Robert heeft veel ervaring met het interviewen van bekende Nederlanders, sprekers, sporters en ondernemers. Op zijn eigen online inspiratieaccount Quality Bookings TV staan tientallen van zijn interviews met inspirerende gasten. Ook heeft hij live op events honderden mensen geïnterviewd. Van bouwvakkers tot aan captains of industry; Robert weet precies hoe hij elk persoon op zijn gemak stelt, het gesprek energiek houdt en de rode draad van het interview bewaakt.

 

Robert de Vries spreekt graag over:

Robert de Vries boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert de Vries. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21