Robert Bouten is ex-topsporter, Olympisch finalist en 6-voudig Nederlands kampioen. In 2008 verraste hij in de finale van de Olympische Spelen in Beijing en in 2012 maakte hij een nieuwe stap via een master in Technologie Management naar het bedrijfsleven.

**Gastspreker**
Robert heeft zich al vroeg in zijn carriere als topsportondernemer geprofileerd. In een kleine sport met beperkte faciliteiten was er veel meer nodig dan alleen hard trainen om de mondiale top te bereiken. Door zichzelf als product te zien dat in de markt gezet moest worden werkte hij aan marketing, communicatie, sponsorbeleid, productontwikkeling, etc. Hierover heeft hij vele aneqdotes en laat hij zien wat ondernemerschap in topsport betekend.

Naast ondernemerschap liep ook persoonlijke ontwikkeling als een rode draad door Robert zijn carriere. Samen met een change management coach werkte hij aan een persoonlijk ontwikkeling plan om succesvol te zijn op de Olympische Spelen. Doelen, succesfactoren, en een expert team maakte daar deel van uit.

Wilt u geïnspireerd worden door Robert zijn speciale weg naar Olympisch niveau, neem dan contact op voor meer informatie.

Robert Bouten spreekt graag over:

Robert Bouten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Robert Bouten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21