Gedachten zijn krachten
Rob heeft zich gespecialiseerd in de vraag hoe mensen het beste uit zichzelf en uit anderen kunnen halen. Tijdens de presentatie: “Gedachten zijn je krachten”, ‘’Het creëren van een winnaarsmentaliteit’’ en ‘’Positief coachen’’ gaat hij in op het fenomeen dat resultaat voor een groot deel afhankelijk is van de gedachten die we hebben.

In de presentatie “Gedachten zijn je krachten’’ wordt er besproken waarom we handelen zoals we momenteel doen. En hoe we zelf onze gedachten kunnen voeden en beïnvloeden om uiteindelijk het beoogde succes te verkrijgen.

Tijdens de presentaties ‘’Positief coachen’’ en ‘’Winnaarsmentaliteit’’ wordt het accent gelegd ophoe we anderen kunnen beïnvloeden waardoor ze succesvoller worden en een beter resultaat behalen. En hoe ‘’maak’’ je winnaars?

Tijdens de presentatie ‘’Creëren van een hecht team’’ worden er allerlei manieren aangegeven waarmee we een hechte teamsynergie kunnen ontwikkelen, teambuilding! Een team waarin de leden voor elkaar door het vuur gaan. En waarvan de individuele teamleden zich volledig inzetten voor het behalen van de teamdoelstelling.

Rob Wuijster
Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam, clubtrainer/coach bij diverse Europacups en mental coach in de topsport, o.a. bij twee clubs in het betaalde voetbal en het Nederlandse Rugbyteam onder de 18. En hij trainde gedetineerden bij justitie.

Tijdens de presentatie kan men genieten van zijn verfrissende blik en vele eyeopeners,herkenbare voorbeelden, stimulerende ideeën en vele concrete handvatten die hij aanreikt. De presentaties zijn ontspannend, plezierig en zet je aan het denken!

Hij heeft gesproken:
-in het bedrijfsleven
-bij stichtingen
-bij gemeentes en de overheid

Wilt u Rob Wuijster boeken als gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

 

 

Rob Wuijster spreekt graag over:

Rob Wuijster boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Wuijster. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21