Info & boekingen
Spreker Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie
Exclusief bij
Quality Bookings

Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie

Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie als spreker boeken

Bent u op zoek naar een uniek concept voor uw congres of seminar? Dan is Uw Bedrijfsreünie van Rob Kamphues het overwegen waard.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Bent u op zoek naar een uniek concept voor uw congres of seminar? Dan is Uw Bedrijfsreünie van Rob Kamphues het overwegen waard.

Wat houdt Uw Bedrijfsreünie in?
Hebt u met uw bedrijf een mijlpaal bereikt? Jubileum of grote deal? Of wellicht is uw personeelsbestand wel enorm toegenomen? Bij mijlpalen is het altijd goed om eens terug te kijken hoe u hier bent terechtgekomen. Want wat gaat de tijd soms toch snel….

In Uw Bedrijfsreünie neemt Rob Kamphues uw gasten mee op een reis door de tijd van uw bedrijf. Alle jaren worden besproken aan de hand van het nieuws van het desbetreffende jaar. Spelenderwijs neemt Rob de zaal mee door hoogte- en dieptepunten. Hij reist met de groep door de tijd van de geschiedenis van uw bedrijf.

Interactie
De show van Rob Kampheus is een zeer interactieve show. Gedurende de show haalt Rob diverse mensen het podium op om samen het nieuws en de reis door de tijd te bespreken. Dit is voor u de ideale gelegenheid om te weten te komen hoe uw personeel, klanten of leveranciers nou écht over uw bedrijf denken. Met een positieve insteek en een grote dosis humor is Rob de ideale kandidaat om uw congres, seminar of bedrijfspresentatie kleur te geven.

Over Rob Kamphues
Eind jaren negentig vormde Rob met onder anderen Eric van Muiswinkel en Diederik van Vleuten het actuele panel van het Vara-tv-programma Kopspijkers. Vervolgens presenteerde hij bij RTL4 De 8 plagen van Kamphues en maakte hij voor BNN onder meer het programma Kamphues maakt vrienden.

In 2004 maakte hij de overstap van BNN naar de KRO. Sindsdien is hij betrokken bij de presentatie en ontwikkeling van verschillende KRO-programma’s, met als belangrijkste wapenfeiten de televisieprogramma’s De Reünie, PK en Nederland Te Koop. In 2004 nam Rob plaats in het panel van de Grootste Nederlander en presenteerde hij De Held van 2004, samen met Karin de Groot. In 2005 startte hij met Kamphues zoekt de grens en presenteerde hij De Reünie. Rob, een autoliefhebber en hobbycoureur, was in 2006 en 2007 betrokken bij het autoprogramma PK. Van 2006 tot en met 2008 was hij naast Yvon Jaspers, Anita Witzier, Derk Bolt, Stefan Stasse en Karin de Groot, te zien in Nederland Te Koop. In juli 2007 verzorgde hij met Anita Witzier de presentatie van de Nationale Klimaattest.

In 2006 verscheen zijn boek ‘Naar de haaien, Volstrekt onverantwoorde avonturen’, waarvoor Rob putte uit belevenissen achter de schermen bij de opnames van zijn tv-programma’s. In 2010 verscheen Inhaalrace waarin hij vertelt over zijn liefde voor autoracen, maar ook over het stuklopen van zijn huwelijk. Ook op zijn eigen weblog doet Rob regelmatig verslag van zijn belevenissen. In 2008 startte Rob samen met Bas Vink, Marc Braun en Edwin Vermeulen een eigen televisieproductiebedrijf, de Purmer Posse. Ook heeft Rob in het theater gestaan met een kleine, intieme voorstelling: Sterke Verhalen. Dit omdat oude liefde nooit roest. In 2014 was Rob te zien bij 24Kitchen met het programma ‘Wat de boer niet kent’. In 2015 zal Rob te zien zijn als presentator van de Dakar 2015, en zal hij op tv verschijnen als presentator van Een man voor mijn moeder op Net5.

Meer informatie & boekingen

Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Rob Kamphues – Uw Bedrijfsreünie
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers