Als trendwatcher en marktanalist houdt Rob Creemers zich bezig met alle ontwikkelingen in de ICT en daaraan gerelateerde sectoren. Als zelfstandig softwaremaker kan hij alles vertellen over de ICT-sector, die alsmaar belangrijker wordt. U kunt Rob Creemers boeken als spreker.

ICT
Creemers is al sinds 1980 actief in de ICT-wereld. Hij werkte eerst als production control manager bij Siemens in Zuid- Afrika. Vervolgens ging hij aan het werk als zelfstandig softwareproducent en in 1986 trad hij in dienst als software support manager bij Olivetti Nederland.

Aan het begin van de jaren negentig raakte Creemers ervan overtuigd dat de sector waarin hij werkzaam was, de wereld grondig zou gaan veranderen en gaf daar in Nederland in Italië een aantal lezingen over. Zodoende zette hij zijn eerste stap naar een bestaan als trendwatcher.

Tegenwoordig is Creemers met zijn bedrijf Technotrends fulltime bezig met het in de gaten houden van de ontwikkelingen in de ICT en aanverwante sectoren.

Ontwikkelingen
Daarnaast houdt hij boeiende lezingen, waarin hij vertelt over de opkomst van computers en het internet in de afgelopen decennia. Deze twee ontwikkelingen, die de wereld ingrijpend hebben veranderd, zullen zich volgens Creemers de komende jaren sterk blijven doorzetten. Computers en netwerken worden kleiner, krachtiger en goedkoper.

Dit heeft positieve en negatieve gevolgen. Aan de ene kant hebben mensen het gevoel dat zij aan alle kanten in gaten worden gehouden. Daar tegenover staat dat de sensoren een oplossing kunnen bieden voor serieuze maatschappelijke problemen als de vergrijzing.

Wilt u Rob Creemers inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Rob Creemers spreekt graag over:

Rob Creemers boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rob Creemers. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21