Info & boekingen
Spreker Renske Mennen - Trendwatcher Copyright foto: Studio Anne Kirsten

Renske Mennen Trendwatcher

Renske Mennen als spreker boeken

Renske Mennen is trendwatcher en onderzoekt consumententrends binnen Fashion, Beauty en Well-Being. Het doel van de presentatie is altijd om je mee te nemen naar een toekomst van een bepaalde industrie, die jou helpen om een future-proof bedrijfsstrategie aan te nemen.
Het is mogelijk om in overleg een trendpresentatie op maat te maken.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Renske Mennen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Renske Mennen

Renske Mennen is trendwatcher en onderzoekt consumententrends binnen Fashion, Beauty en Well-Being. Omdat haar trendwatchers-zintuig 24/7 aanstaat, is ze altijd op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Zowel op maatschappelijk vlak als op marktniveau. Hiermee adviseert ze bedrijven en organisaties onder de naam van haar eigen trendbureau: Trend Agency Move. Tijdens een trendconsult geeft ze behalve een trendadvies ook direct een vertaalslag naar innoverende conceptideeën die passen bij het bedrijf of de organisatie. Zo zal je je huidige klant behouden, en
een nieuwe klantengroep gaan aanspreken.

Tijdens een trendlezing neemt Renske je mee naar een toekomst, vijf tot tien jaar vanaf nu. Ze belicht de veranderende maatschappij en de daarbij horende behoefte van de consument, en hoe zich dit zal uiten in de markt. Renske’s trendlezingen gaan altijd over een onderwerp dat linkt aan haar expertises Fashion, Beauty en Well-Being. Dit kan neerkomen op diverse keynote presentaties: The future of …
‘Beauty’, ‘Sports & Well-Being’, ‘Fashion’ of gewoonweg ‘Consumerism’: De rode draad die in al haar presentaties zit, is de focus op de toekomst. Renske haar doel is om je mee te nemen naar een toekomst, die jou helpt om een future-proof bedrijfsstrategie te creëren.

Renske vindt het stiekem interessant om een publiek te shockeren met haar lezing over de toekomst. Dit heeft natuurlijk een doel: ze wil je in beweging brengen. Ze wil het publiek vooral inspireren om met innoverende concepten te komen die passen bij de tijdsgeest van de toekomst.

Meer over trendwatcher Renske Mennen

Renske is trend-consultant en toekomststrateeg van diverse toonaangevende bedrijven en organisaties. Sinds Renske is opgeleid tot trendwatcher, heeft ze een tijd in Zuid-Afrika en daarna Australië gewoond. Door haar intercontinentale ervaring is haar trendwatchers-zintuig nog sterker geworden. Renske heeft o.a. projecten gedaan voor Dutch Design Week, World Design Forum, ABN AMRO, RTL Live en LINDA. magazine. Ze heeft in 2019 haar eigen trendboek uitgebracht: “Fashion
Movement – The Sustainable System Unmasked”. In dit trendboek belicht ze de toekomst van het duurzame fashion systeem. Ze heeft lange tijd wekelijks trendcolumns geschreven voor de landelijke krant Metro, en inmiddels is ze vaste trendcolumnist van het vakblad De Beauty Professional en Beautyspot.nl. Ook is Renske trenddocent bij de interieurvakschool NIA. Ze spreekt zowel nationaal als internationaal.

Meer informatie & boekingen

Renske Mennen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Renske Mennen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 17 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers