Zijn tomeloze energie & gevoel voor humor, gecombineerd met een zeer scherpe journalistieke blik, maken Rens de Jong een presentator van formaat. Rens is een bekend geluid voor zakelijk Nederland. Sinds 2000 is hij één van de bekende stemmen van BNR Nieuwsradio. Hij presenteerde tot 2016 het wekelijkse programma “Zakendoen met Rens de Jong”. Sinds 2014 presenteert Rens ook diverse TV programma’s voor RTLZ, zoals de talkshow “Z in Zaken”.

Zijn specialisaties zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. In 2013 werd hij door Quote uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van ons land. Begin 2014 sleepte hij de titel “dagvoorzitter van het jaar” in de wacht.

Rens is co-founder van BuzzMaster. Een interactieve tool om congressen zeer interactief te maken door middel van smartphones. Rens verandert het publiek van passieve toehoorder naar actieve co-creator met BuzzMaster.

Daarnaast is Rens co-founder van SixHandshakes, een nieuw ondernemersplatform dat van Nederland de meest genetwerkte economie van de wereld wil maken. In evenementen en online platforms komen deelnemers in een halve middag een jaar verder in hun businessplannen.

Rens is naast dagvoorzitter en presentator een zeer goede debatleider, die het publiek betrekt bij de discussie. Dit alles met een aanstekelijke energie. Rens maakt van uw evenement een echte show. Vanwege zijn journalistieke achtergrond, maakt Rens zijn presentatie en lezing voor uw evenement op maat. Hij draait de zaken graag net even om, laat mensen op een andere manier kijken. Wilt u klanten of medewerkers overtuigen? Dan kan Rens ook een verhaal vertellen, de lessen uit de journalistiek en de filmwereld.

 

 

Rens de Jong spreekt graag over:

Rens de Jong boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Rens de Jong. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21