20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
René Savelberg

René Savelberg als spreker boeken

Welkom bij Quality Bookings, dé plek om inspirerende en talentvolle sprekers in Nederland te ontdekken. Als u op zoek bent naar een spreker die uw evenement tot een succes kan maken, dan bent u hier aan het juiste adres. In deze sectie stellen we u graag voor aan René Savelberg, een ondernemer met een indrukwekkende staat van dienst en een inspirerend verhaal te delen.

René Savelberg

Ondernemerschap en investeren

Over René Savelberg

René Savelberg is geen onbekende in de zakenwereld. Met veertien jaar ervaring als CEO bij McDonald’s Nederland heeft hij een aanzienlijke impact gehad op de groei en ontwikkeling van dit wereldberoemde merk. Onder zijn leiderschap is het aantal McDonald’s restaurants in Nederland verdubbeld van 100 naar 200, met een omzet van 700 miljoen en meer dan 16.000 medewerkers.

Een groeiversneller in ondernemerschap

René Savelberg is een rasechte ondernemer en groeiversneller. Zijn carrière begon na zijn studie in Amerika, waar hij al snel een rol als CEO bij McDonald’s Nederland op zich nam. Onder zijn leiding groeide het aantal restaurants van 37 naar 200. Maar zijn ondernemersgeest stopte daar niet. Na zijn tijd bij McDonald’s heeft hij in Spanje en de Verenigde Staten meerdere groeibedrijven opgericht en succesvol uitgebouwd.

Savelberg’s betrokkenheid bij McDonald’s strekt zich uit over veertig jaar, en hij heeft de evolutie van dit bedrijf van dichtbij meegemaakt. McDonald’s, een organisatie die soms verguisd wordt en vaak bewonderd, blijft wereldwijd groeien en deel uitmaken van heel verschillende samenlevingen. Maar hoe doen ze dat?

Een Fascinerende reis door het succes van McDonald’s

In zijn inspirerende presentatie neemt René Savelberg zijn publiek mee op een fascinerende reis door het succesverhaal van McDonald’s. Hij onthult de bouwstenen die niet alleen bij McDonald’s, maar ook bij andere toonaangevende ondernemingen zoals Starbucks, Ikea en Zara te vinden zijn. Deze reis biedt niet alleen inzichten, maar ook concrete tips, acties, en inspiratie voor hedendaagse ondernemers en managers.

Savelberg behandelt onderwerpen zoals de organisatie als ‘kerstboom’, waarin de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf met elkaar worden verbonden. Maar hij deelt ook boeiende verhalen over de standaardisatie van de zoutkorrel, de introductie van de eerste McDrives, de 7-minutenhamburger, het ontstaan van de Big Mac, en het gevecht om de McKroket. Natuurlijk schuwt hij ook niet om te spreken over de fouten die gemaakt zijn. Want, zoals hij zelf zegt, zonder fouten kun je niet leren en zonder leren kun je niet groeien.

Aan de hand van Savelberg’s ervaringen en voorbeelden kunnen mensen bepalen wat hun eigen ‘ankers van succes’ zijn. Ze kunnen ontdekken waar ze op moeten letten, waar de valkuilen liggen, en hoe ze groeikracht kunnen ontwikkelen.

René Savelberg inhuren voor een lezing

Als u geïnspireerd bent door het verhaal van René Savelberg en hem wilt inhuren als spreker voor uw congres, seminar, of ander evenement, dan is het boekingsproces eenvoudig en zorgeloos. Hier zijn de stappen van het boekingsproces:

 1. Neem Contact Op: Neem contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier of bel ons direct. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen.
 2. Consultatie: We plannen een consultatiegesprek in waarin we uw specifieke wensen en behoeften bespreken. We willen ervoor zorgen dat de lezing van René Savelberg perfect aansluit bij uw evenement.
 3. Offerte binnen 24 uur: We begrijpen dat u snel wilt handelen, daarom sturen we u binnen 24 uur een gedetailleerde offerte met all-inclusive tarieven. U weet precies waar u aan toe bent.
 4. Boeking Bevestigen: Als u akkoord gaat met de offerte, bevestigen we de boeking en gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 5. Uitgebreide Support: Quality Bookings biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.
 6. Tevredenheidsgarantie: We streven naar perfectie en zijn pas tevreden als u dat ook bent. U kunt rekenen op onze tevredenheidsgarantie.

Quality Bookings heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 en meer dan 20 jaar expertise in het boeken van sprekers. We zijn er trots op om René Savelberg aan te bieden als een van onze inspirerende sprekers.

Biografie van René Savelberg

René Savelberg heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Met veertien jaar ervaring als CEO bij McDonald’s Nederland heeft hij bewezen een echte groeiversneller te zijn. Onder zijn leiderschap is McDonald’s exponentieel gegroeid, met een verdubbeling van het aantal restaurants en indrukwekkende financiële resultaten. Maar zijn ondernemerschap beperkte zich niet tot McDonald’s. Na zijn tijd bij het fastfoodimperium heeft hij met succes diverse groeibedrijven opgericht en uitgebreid.

In zijn presentaties neemt René Savelberg zijn publiek mee op een boeiende reis door het succes van McDonald’s en andere toonaangevende bedrijven. Hij deelt inzichten, tips en inspiratie voor ondernemers en managers, en benadrukt het belang van leren van fouten om te kunnen groeien.

Wilt u René Savelberg boeken als inspirerende spreker voor uw evenement? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met René Savelberg als spreker kunt u rekenen op een boeiende en leerzame ervaring die uw publiek zal inspireren.

Bij Quality Bookings streven we naar de hoogste kwaliteit in sprekers en dienstverlening, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk zal maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe René Savelberg uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over René Savelberg

Schrijf een review

Video met René Savelberg

Meer informatie & boekingen

René Savelberg inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met René Savelberg
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers