Wees trots op wat je doet. Heb geloof in jezelf en je eigen creaties. Zorg dat jouw creatie bijblijft. Dat mensen erover blijven praten. Het doorvertellen en het liefst terugkomen om jou creatie nog eens te ervaren.

Het grote publiek leerde Ramon Beuk kennen als presentator van verschillende culinaire televisieprogramma’s. Daarnaast kennen velen hem als schrijver van kookboeken waarvan er twee bekroond werden tot beste kookboek van het jaar in 2009 en 2011.

Wat mensen vaak niet van Ramon Beuk weten is dat hij al ruim 15 jaar een succesvol en gepassioneerd ondernemer is. Zo is hij eigenaar van een evenementenbureau, een evenementlocatie en een vergadercentrum.

Voor deze organisaties ontwikkelt hij vaak op maat gemaakte programma’s en nieuwe concepten die hij inpast binnen zijn eigen ondernemingen of toe past op andere ondernemingen.

Creativiteit en ruimdenkendheid staat centraal binnen alles wat Ramon Beuk doet. Altijd vanuit een duidelijke visie en overtuiging. Zijn kijk op ondernemen hangt samen met zijn kijk op het ontwikkelen en creëren binnen de culinaire wereld. Dat maakt Ramon Beuk de enige kok in Nederland met het vermogen het culinaire te vertalen naar ondernemerschap.

Boeiende presentaties waarbij Ramon Beuk laat zien, ruiken, voelen en proeven hoe de opbouw van een succesverhaal tot stand komt.

foto 21

Ramon Beuk spreekt graag over:

Ramon Beuk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ramon Beuk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21