Wees trots op wat je doet. Heb geloof in jezelf en je eigen creaties. Zorg dat jouw creatie bijblijft. Dat mensen erover blijven praten. Het doorvertellen en het liefst terugkomen om jou creatie nog eens te ervaren.

Ramon Beuk is kok, presentator, programmamaker, ondernemer en schrijver van columns en kookboeken. Door zijn optredens in meerdere (kook)programma’s op de Nederlandse televisie, kookboeken en zijn columns in diverse bladen werd hij bij het grote publiek bekend.

Ramon onderscheidt zich door altijd zijn persoonlijke visie te volgen en dicht bij zichzelf te blijven . In 2011 nam hij de Wine Professional Diamond Award in ontvangst voor zijn unieke bijdrage aan de Nederlandse gastronomie. Volgens de jury maakte hij de kookkunst toegankelijker en inspireerde hij mensen van alle leeftijden.

In 2000 startte hij zijn onderneming CuliPro waarmee op verschillende locaties evenementen en kookworkshops voor bedrijven en particulieren werden ontwikkeld. In 2002 werd een kookschool geopend, hieruit vloeide in 2005 evenementenlocatie De Glazen Ruimte voort. Na tien jaar stagneerde de groei en het succes van CuliPro en kostte het Beuk steeds meer tijd en energie om naast zijn vele andere activiteiten zijn bedrijf draaiende te houden. Om zich meer te richten op nieuwe eigen projecten en producten besloot hij in 2016 te stoppen met CuliPro en De Glazen Ruimte.

Ramon Beuk schreef columns en verschillende kookboeken zoals “Born 2 Cook” en “365 dagen Beuk”. Zijn boek “Wat van Fair komt” werd in 2009 verkozen tot kookboek van het jaar in de categorie publieksprijs. “Terug naar mijn roti” werd als tv-serie verfilmd en in 2011 verkozen tot kookboek van het jaar in de categorie Chef. Komend jaar verschijnt zijn 10e boek.

Ramon Beuk presenteert op de Nederlandse televisie, maar is ook presentator, spreker en interviewer tijdens evenementen en seminars.
Hiervoor ontwikkelt hij zijn presentaties op maat, of inspireert bezoekers met een eigen verhaal.
Onderwerpen als; ondernemen, doelen nastreven, keuken- en bedrijfsprocessen, brengt hij met een brede kijk en op originele wijze onder de aandacht. Hij vindt het belangrijk dat hij mensen laat meedenken, meevoelen, meeproeven en meebeleven in hetgeen wat hij doet.
Hij laat mensen meedenken, meevoelen, meeproeven en meebeleven.

Misschien wel zijn meest geprezen kracht zit verstopt in zijn vermogen tot het tastbaar maken van het ontastbare.
Het vertalen van een merk, een woord, een begrip of een beeld naar smaak en beleving.
Hij deed het de afgelopen jaren in verschillende vormen. En keer op keer met verrassende resultaten.

 

Ramon Beuk spreekt graag over:

Ramon Beuk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ramon Beuk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21