Professor act Flip van der Wal

Wie zijn bijeenkomst een bijzondere, verrassende en vrolijke wending wil geven, kan de populaire Professor-act van Flip van der Wal boeken.

Veelgevraagd spreker
Stel je voor: een spreker wordt voorgesteld als ‘Prof. Dr. Ph. (Flip) A. van der Wal’. Een man die verbonden is aan het Onderzoeksbureau van het Wetenschappelijk Instituut in Zoetermeer en diverse studies in Nijmegen en Leuven heeft voltooid. Van der Wal promoveerde aan de University of Kansas op het proefschrift ‘Evidence based practice and the art of communication in profit and non-profit business’. Hij heeft naam gemaakt als persoonlijk adviseur van enkele ministeries, is een veelgevraagd spreker op academische congressen en heeft diverse zelfhulpboekjes op het gebied van bedrijfsleven en bureaucratie gepubliceerd. Professor Flip van der Wal spreekt over elk onderwerp: van Marketing en Communicatie tot Netwerken en Klantenbinding.

Plaatsvervangende schaamte
De act begint met een ogenschijnlijk serieuze, saaie en lange lezing, die het publiek met plaatsvervangende schaamte vervult. Maar al snel krijgt de toespraak een interactieve en humoristische wending. Met een verrassende PowerPointpresentatie, quizvragen en een pep talk tot slot is Professor-act Flip van der Wal de ideale methode om het publiek wakker te schudden.

Tijdsduur: +/- 30 minuten

Professor act Flip van der Wal spreekt graag over:

Professor act Flip van der Wal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Professor act Flip van der Wal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21