Chef-kok Pim Haaksman is een bekende televisiekok, die met veel humor en deskundigheid kooklessen, presentaties en demonstraties verzorgt.

Kook College
Na zijn opleiding tot restaurantkok en een pedagogische opleiding is Pim Haaksman werkzaam in meerdere restaurants en hotels. Zo heeft hij bijvoorbeeld de leiding over de keuken in ‘De Goetsack’ in Zeist, ‘Lichtenberg/De Candelaer’ in Amersfoort en ‘Gaggenau Nederland’ in Nieuwegein. In 1996 begint Haaksman zijn eigen bedrijf, onder de naam ‘Het Kook College’, en gaat hij kooklessen leven in ‘Gaggenau Nederland’. In 2000 wordt hij eigenaar van Het Kook College in Amersfoort en in 2004 tevens van Het Kook College in Wijchen.

OverKoken
Op diverse regionale zenders is Pim Haaksman sinds 2002 te zien met door hem gepresenteerde en geproduceerde kookprogramma’s: OverKoken, OverKoken Thuis, Culinaire Beterweter, en Club OverKoken. In al die programma’s slaat Haaksman steevast een lichte, humoristische toon aan.

Pim Haaksman spreekt graag over:

Pim Haaksman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Pim Haaksman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21