20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Pieter Derks

Pieter Derks als spreker boeken

Pieter Derks is een naam die u niet mag missen. Als ervaren cabaretier en columnist brengt hij een unieke mix van humor, scherpe observaties en diepgaande inzichten naar uw podium. In deze pagina ontdekt u waarom Pieter Derks de perfecte keuze is voor uw evenement en krijgt u een kijkje in zijn veelzijdige carrière en expertise.

Pieter Derks

Cabaretier en maatwerk

Over humor in het dagelijks leven

Humor is een krachtig instrument, niet alleen voor entertainment, maar ook voor het bieden van inzicht en het aansnijden van maatschappelijke thema’s. Pieter Derks, met zijn expertise in humor en cabaret, laat zien hoe lachen kan verbinden en verlichten. Zijn lezingen verkennen het belang van humor in ons dagelijks leven, de impact ervan op sociale en politieke kwesties, en hoe het kan worden ingezet als een instrument voor positieve verandering. Kies voor een lezing van Pieter Derks en verrijk uw evenement met humor die inspireert en provoceert.

Pieter Derks inhuren voor een lezing

Het boeken van Pieter Derks voor uw evenement is een gestroomlijnd proces. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvangt u een offerte. Ons team ondersteunt u in elke stap, van het kiezen van de juiste lezing tot de praktische organisatie. Met onze tevredenheidsgarantie en all-inclusive tarieven bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring. Laat de drempels wegnemen en ontdek hoe eenvoudig het is om een van Nederland’s topcabaretiers aan uw evenement toe te voegen.

Biografie van Pieter Derks

Pieter Derks, geboren op 20 september 1984, is een van Nederlands meest geliefde cabaretiers en columnisten. Zijn passie voor het vak ontstond al vroeg; hij trad op voor klasgenoten op de basisschool en begon al teksten te schrijven op de middelbare school. Deze vroege ervaringen leidden hem naar de Koningstheaterakademie in Den Bosch, waar hij zijn talent verder ontwikkelde.

Zijn doorbraak kwam in 2005, toen hij de publieksprijs won op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dit succes was de springplank voor zijn eerste avondvullende voorstelling, ‘Dat zal je nog verbazen’, en vele anderen die volgden. Zijn voorstelling ‘Voor wat het waard is’ werd in 2019 zelfs genomineerd voor een Poelifinario.

Pieter’s talenten strekken zich verder uit dan het theater. Hij werd een bekend gezicht op de Nederlandse televisie, met optredens in programma’s als ‘In Goed Gezelschap’, ‘De Slimste Mens’, ‘Wie is de Mol?’, en als teamcaptain in ‘De Kleine Lettertjes’ en ‘Van de Week’. Zijn vaardigheden als columnist kwamen tot uiting in radioprogramma’s als De Nieuws BV op Radio 1, waar hij sinds 2014 elke woensdag te horen is.

Pieter’s veelzijdigheid bleek ook uit zijn muzikale talenten, met de release van zijn single ‘De Halve Wereld’ in april 2021, het startpunt van een reeks liedjes die hij opnam en uitbracht. Buiten zijn professionele leven is Pieter getrouwd, vader van drie kinderen en woont hij in Nijmegen.

Pieter Derks is niet alleen een entertainer; hij is een verhalenverteller die zijn publiek meeneemt op een reis door de absurditeiten van het dagelijks leven, de politiek, en sociale kwesties, altijd met een scherpe humoristische ondertoon. Zijn vermogen om humor en ernst te combineren maakt hem een uitzonderlijke spreker voor elk evenement. Boek Pieter Derks nu voor een onvergetelijke ervaring!

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Pieter Derks

Schrijf een review

Video met Pieter Derks

Artikelen over Pieter Derks

Meer informatie & boekingen

Pieter Derks inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Pieter Derks
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers