De kundige, gedegen journaliste Petra Grijzen, bekend van radio en televisie, is te boeken als presentator, discussieleider, interviewer of dagvoorzitter.

Ochtendspits
Petra Grijzen studeert psychologie en is daarna werkzaam als docent aan de Universiteit van Amsterdam. Zij combineert haar docentschap aanvankelijk met werkzaamheden als redacteur/verslaggever en presentator van de lokale nieuwsdienst Amsterdam FM. In 2006 komt zij echter fulltime in dienst bij BNR Nieuwsradio. Van september 2010 tot juli 2011 is Petra Grijzen vervolgens vaste presentatrice van het televisieprogramma Ochtendspits van de nieuwe omroep Wakker Nederland. In september 2011 keert zij evenwel terug bij BNR Nieuwsradio, waar zij de ene week de lange BNR Nieuwsupdates en de andere week het programma BNR Petra Grijzen presenteert.

BNR
In 2012 vervangt Petra Grijzen tijdelijk Margreet Beetsma als presentator van het RTL4-programma Editie NL. Ook ondervraagt zij in 2012 de diverse lijsttrekkers tijdens het zogenoemde Carré Debat van RTL 4, voorafgaande aan de Tweede Kamerverkiezingen van dat jaar. Momenteel presenteert zij bij BNR Nieuwsradio maandag tot en met donderdag het radioprogramma Spitsuur.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Petra Grijzen spreekt graag over:

Petra Grijzen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Petra Grijzen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21