Peter van der Vorst

Producer en presentator Peter van der Vorst schuift met grote regelmaat als deskundige aan bij het programma RTL Boulevard. Hij is te boeken als enthousiaste presentator, ‘in house royaltywatcher’ of dagvoorzitter.

Royaltywatcher
Na een studie politicologie heeft Peter van der Vorst, samen met zijn collega Marc van der Linden, het genre ‘royaltytelevisie’ geïntroduceerd. Sindsdien heeft hij verschillende programma’s en populaire documentaires over leden van het vorstenhuis geproduceerd en gepresenteerd, onder meer Van Koninklijke Huize.

Presentator en producer
Peter van der Vorst presenteert en produceert echter ook tal van andere programma’s, waaronder Showtime, RTL Actueel, The Big Entertainment Club, Geen cent te makken, en het bijzonder succesvolle Van Der Vorst Ziet Sterren, waarin hij bekende mensen bezoekt en interviewt. Als producer is Peter van der Vorst verbonden aan Eyeworks. Daarnaast is hij eigenaar van Vorst Media. Verder schrijft Van der Vorst columns en heeft hij enkele luchtige boeken over de Oranjes gepubliceerd.

Alle gages van bekende tv persoonlijkheden worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Peter van der Vorst spreekt graag over:

Peter van der Vorst boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter van der Vorst. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21