Peter R de Vries

Tijdens zijn kleurrijke carrière heeft misdaadverslaggever Peter R. de Vries vele criminelen ontmaskerd en tal van zaken aan het licht of nader tot een oplossing gebracht. In zijn veelbekeken, spraakmakende televisieprogramma’s en in boeken en artikelen stort hij zich energiek op de misdaad.

Misdaadjournalist
Peter R(udolf) de Vries begint zijn journalistieke loopbaan in 1978 op de Haagse redactie van De Telegraaf. Daar groeit al snel zijn interesse en voorliefde voor misdaadverslaggeving. In 1987 wordt De Vries hoofdredacteur van het weekblad Actueel, dat hij vervolgens omvormt tot een misdaadmagazine. Vanaf 1991 heeft De Vries een eigen bureau in misdaadverslaggeving en schrijft hij columns voor week- en dagbladen. Daarnaast is hij auteur van een aantal goed verkopende misdaadboeken, waaronder een publicatie over de Heineken-ontvoering.

Geruchtmakende zaken
Peter R. de Vries groeit uit tot bekende televisiepersoonlijkheid. Hij is bedenker en eindredacteur van onder meer het misdaadprogramma Crime-Time,  en presentator, bedenker en hoofdredacteur van het televisieprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever, dat na vele succesvolle jaren in 2012 voor het laatst te zien is. De Vries houdt zich bezig met geruchtmakende zaken als de Baarnse moordzaak, de Schiedammer parkmoord, de Puttense moordzaak en de verdwijning van Natalee Holloway. Een uitzending over Natalee Holloway levert hem een Emmy Award op.  In 2003 wordt Peter R. de Vries door omroepblad Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar.

Peter R. de Vries is te boeken als spreker.

Boekingsinformatie:

Tijdsduur: 30 tot 60 minuten

Prijs: op aanvraag

Peter R de Vries spreekt graag over:

Peter R de Vries boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Peter R de Vries. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21