De meesten zullen Paula Udondek nog kennen van het populaire spel programma Get the Picture, dat zij drie jaar lang presenteerde. Behalve presentatrice en actrice is zij tevens producer, schrijfster en Dofna therapeut.

Get the Picture
Paula Udondek studeert theaterwetenschappen voordat zij overstapt naar de toneelschool. Na haar afstuderen en een vervolgcursus aan de Universiteit van West Virginia is zij werkzaam bij diverse Nederlandse theatergezelschappen. Voor de televisie presenteert zij vervolgens verschillende programma’s. Afgezien van Get the Picture is Paula te zien in programma’s als Waku Waku, Knoop in je Zakdoek en Wie is de mol? Maar ook op de radio en in het theater verdient zij haar sporen. Zo presenteert zij diverse festivals, waaronder het Kinderrechtenfestival, HaSchiBa en de UITmarkt. Van 2004 tot 2005 heeft zij een wekelijkse column in onder andere de Haagsche Courant. Verder schrijft zij diverse scenario’s.

Breed inzetbaar
Dankzij haar jarenlange ervaring als presentatrice, actrice, coach en therapeut vormt Paula Udondek een veelzijdige verbale verrassing op menige bijeenkomst in het land. Zij heeft veel ervaring op het gebied van op de wensen van de opdrachtgever toegesneden presentatieopdrachten, weet het ijs snel te breken en is een presentatrice die haar publiek meeneemt en raakt. Haar ervaring als therapeut helpt haar het beste in iemand naar voren te halen. De combinatie van haar kennis met haar positieve benadering, humor en professionaliteit levert een breed inzetbare spreekster, dagvoorzitter en discussieleider op.

Paula Udondek spreekt graag over:

Paula Udondek boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paula Udondek. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21