20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Paula Udondek

Paula Udondek als spreker boeken

Zoek je een veelzijdige en inspirerende gastspreker? Dan is Paula Udondek een uitstekende keuze. Bekend van televisieprogramma’s zoals ‘Get The Picture’ en ‘Wie Is De Mol’, brengt Paula een rijkdom aan ervaring in presentatie, acteren, en coaching. Op deze pagina ontdek je meer over haar onderwerpen en de meerwaarde die zij als spreker biedt.

Paula Udondek

Presentatrice & dagvoorzitter

Over coaching en persoonlijke ontwikkeling

Paula Udondek is niet alleen een begenadigd presentatrice en actrice, maar ook een ervaren coach. Haar expertise ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching met behulp van paarden, een unieke methode die verrassende inzichten en resultaten oplevert. Paula’s lezingen kunnen diverse onderwerpen beslaan, van het overwinnen van obstakels tot het vinden van persoonlijke kracht en inspiratie. Als je kiest voor Paula als spreker, krijg je de kans om te duiken in de fascinerende wereld van coaching en zelfontplooiing.

Paula Udondek inhuren voor een lezing

Het boeken van Paula Udondek voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Wij van Quality Bookings garanderen een All-Inclusive tarief en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team biedt uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Biografie van Paula Udondek

Paula Nkoyo Udondek, geboren op 15 februari 1967 in Ebute Metta, Lagos, Nigeria, heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Nederlandse mediawereld. Na haar VWO heeft Paula Theaterwetenschappen gestudeerd en zich later gespecialiseerd in acteren aan de Toneelschool Eindhoven. Haar carrière begon bij diverse theatergezelschappen en groeide uit tot rollen in televisie, radio, en als columnist.

Naast haar televisiewerk, waar ze nationale bekendheid vergaarde met programma’s als ‘Get The Picture’ en ‘Waku Waku’, heeft Paula zich ook ontplooid als een talentvolle actrice, voice-over artiest, en columnist voor media zoals AD Haagse Courant. Haar werk voor de Hersenstichting Nederland en als directeur/oprichter van Stichting Doerak, waarmee ze sinds 2004 multimediale producties maakt, toont haar veelzijdigheid en toewijding aan sociale en culturele kwesties.

Met haar eigen coachingsbedrijf, PUC (PaulaUdondekCoaching), heeft Paula een unieke niche gevonden in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Haar coachingsmethode met behulp van paarden biedt een innovatieve benadering voor persoonlijke groei en zelfreflectie.

Als spreker is Paula veelzijdig inzetbaar. Of ze nu optreedt als dagvoorzitter, debatleider of inspirerende spreker, haar charisma, diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen zorgen voor onvergetelijke lezingen. Paula’s verhaal is er een van voortdurende groei en ontwikkeling, wat haar tot een uitstekende bron van inspiratie en inzicht maakt voor haar publiek.

Met haar levensmotto “Niemand is ooit te oud om te leren. Volg je interesses en onderneem wat je inspireert. Geef je over aan het leven. Geniet van de rit!” motiveert Paula haar toehoorders om hun eigen pad te volgen en hun dromen na te jagen. Haar lezingen bieden niet alleen inzicht in haar eigen ervaringen en kennis, maar stimuleren ook het publiek om actief te reflecteren op hun eigen leven en aspiraties.

Paula Udondek is meer dan alleen een gastspreker; ze is een bron van inspiratie, wijsheid en energie. Door haar te boeken voor je evenement via Quality Bookings, kies je voor een ervaring die zowel verrijkend als onvergetelijk is. Met onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle offertes, uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen we ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Laat je inspireren door Paula Udondek en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Paula Udondek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Paula Udondek

Meer informatie & boekingen

Paula Udondek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Paula Udondek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers