Management van 1000+ sprekers
Altijd de beste prijs
Binnen 24 uur offerte
Boekingsgarantie
20 jaar ervaring
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Info & boekingen
Paul Pardon

Paul Pardon als spreker boeken

Paul Pardon is een veelgevraagd spreker en workshopleider met name binnen de zorgsector.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Paul Pardon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Paul Pardon is een veelgevraagd spreker en workshopleider met name binnen de zorgsector.

Besmettelijk enthousiast Paul is confronterend, realistisch, hilarisch en besmettelijk enthousiast. Zijn interactieve lezingen zijn gebaseerd op een mix van de vier werkmethodieken waarvan hij de bedenker en auteur is n.l. De Schaal van Wellness, Het Rad van energie, Het Interessepalet en Gespreksstof gecombineerd met zijn persoonlijke ervaringen die hij de afgelopen vijftien jaar heeft opgedaan als trainer en coach binnen de zorgsector.

Geen uitgekauwde boodschap Paul komt tijdens zijn lezingen niet met een uitgekauwde boodschap. Hij legt de boel alleen maar open en laat het verder geheel aan jou over wat je er mee doet.

Zorg Voordat Paul ging werken als zelfstandig trainer en coach werkte hij voor verschillende grafi-media organisaties en overheid. Hij koos al snel voor de sales, marketing en communicatieve richting en wist menig grote opdrachtgever aan zich te binden. Als zelfstandig trainer en coach en als vader van een zoon met een verstandelijke beperking kwam hij al snel in aanraking met de gehandicaptensector waarin hij inmiddels 15 jaar zijn expertise heeft opgebouwd.

Motto
Zijn motto is “Alle neuzen dezelfde kant op wil nog niet zeggen dat iedereen hetzelfde ruikt!”

Lezingen, workshops en dagvoorzitterschap Wanneer je Paul wilt inhuren op je congres, seminar of event dan heeft hij het over zijn werkmethodieken echter hij kan het ook tot maatwerk boetseren in overleg met de opdrachtgever. Werkmethodiek De Schaal van Wellness is overigens een hit aan het worden binnen de zorgsector! Maximaal aantal deelnemers: geen, want hoe meer zielen hoe meer vreugde. Afhankelijk van je wensen kan hij de inhoud ook verpakken in een workshop voor kleinere groepen of teams. Maatwerk dus!

Paul is bedenker en auteur van:

 • De Schaal van Wellness

Geen twee zorgprofessionals zijn gelijk. Iedere zorgprofessional heeft een eigen stijl van begeleiden en ondersteunen. De Schaal van Wellness maakt de manier van begeleiden van jou en je teamgenoten op een praktische en eenvoudige manier zichtbaar.

 • Het Rad van Energie

Reflectie betekent dat je kritisch naar jezelf durft te kijken en dat je elkaar feedback geeft op gedrag. Het Rad van Energie is een middel dat je kunt inzetten bij teamreflectie. Het maakt op een praktische en eenvoudige manier zichtbaar waar jij en je team energie insteken. En of deze energie ten goede komt aan de gezamenlijke ambitie en het effect dat jullie voor ogen hebben.

 • Het Interessepalet

Ieder mens heeft één of meerdere interesses. Het interessepalet is een praktisch en eenvoudig middel om een interesse van de cliënt in kaart te brengen en te visualiseren. Maar nog belangrijker is dat de cliënt  hiermee  onder andere zijn zinvolle dagbesteding kan vormgeven.

 • Gespreksstof

Tijdens een teamoverleg of vergadering wordt er meestal een lijst van onderwerpen besproken en worden er acties afgevinkt die gaan over de inhoud, het wat. Wat dikwijls niet aan bod komt is het teamproces, het hoe. Tijdgebrek wordt dan meestal als argument gebruikt. Echter het is veelal onwennigheid en een gebrek aan vaardigheid om het eens niet over de inhoud te hebben. Hoe begin je een gesprek met elkaar zonder te hoeven vinken? En over wat moet je het dan hebben? Gespreksstof en werkvormen dragen bij aan een goed gesprek. Dit boekje met de bijbehorende set kaarten biedt je een praktische en eenvoudige handreiking.

 • Voor 13 jaar en ouder(s)! 

Paul interviewde 51 bekende en minder bekende Nederlanders over hun beroep en stelde ze de volgende vragen: waarom doe je wat je doet en waaróm doe je wat je doet?

Giel Beelen, Heleen van Rooyen, Adjiedj Bakas, Barbara Barend, Marco Borsato, Mart Visser en vele anderen geven acte de presence. En dit alles in het kader van “Als je gelukkig wilt zijn dan moet je de dingen doen waar je gelukkig van wordt!”.

Voorwoord door Jetta Klijnsma, Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Wilt u Paul Pardon boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Meer informatie & boekingen

Paul Pardon inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Paul Pardon
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers