Journalist en acteur Paul Grijpma is werkzaam als senior reporter en producent bij de Duitse publieke omroep (ARD). Voordien was hij onder andere verslaggever bij het ANP en het NOS Journaal. Grijpma geeft ook presentatietrainingen en media-adviezen, en is te boeken als spreker of dagvoorzitter.

Ervaren journalist en coach

Sinds begin jaren zeventig werkt Paul Grijpma als journalist, onder meer als redacteur/verslaggever bij het ANP, Het Parool, Elsevier, en (van 1989 tot 2002) als verslaggever bij het NOS Journaal en NOS Actueel. Hij heeft ook presentatoren en reporters gecoacht bij KurdSat, een onafhankelijk Koerdisch televisiestation in Irak, en journalisten in Azerbaijan. Verder heeft hij onder anderen verslaggevers in Bosnië gecoacht. Van 2005 tot 2007 was hij eindredacteur van BVN.

Eindredacteur en producent

Paul Grijpma is momenteel senior reporter en producent bij de ARD, en eindredacteur van BonjoBajesBulletin, een onafhankelijke publicatie over strafrecht en detentie. Grijpma is tevens bestuurslid van BONJO (BelangenOverleg Niet-Justitiegebonden Organisaties), adviseur van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid en bestuurslid van de Stichting 1 Europe.

Biografie

Paul Grijpma spreekt graag over:

Paul Grijpma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Paul Grijpma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21