Ottolien Boeschoten

Actrice en comédienne Ottolien Boeschoten is te zien in tal van films, televisieprogramma’s en reclamespotjes maar is vooral bekend geworden door de humoristische sketches in het populaire NCRV-programma Man bijt Hond. Zij is onder andere te boeken als presentator.

Actrice
Sinds 1990 schittert Ottolien Boeschoten in films als In krakende welstand, Romeo, Een dubbeltje te weinig, Het woeden der gehele wereld en Feuten: Het Feestje. Verder is zij te zien in tal van televisieprogramma’s, waaronder De Sprookjeskast, Sjans, Pril Geluk, Eten bij de buren, Coverstory, Fort Alpha, De Daltons, Baantjer, TiTaTovenaar, en Goede tijden, slechte tijden.

Ons kent ons
Sinds 1998 speelt Ottolien Boeschoten diverse typetjes in ‘Ons kent ons’, een geliefd onderdeel van het televisieprogramma Man bijt hond. Samen met Jet van Boxtel heeft zij van 1995 tot 2000 het populaire VPRO-radioprogramma Nachtzusters verzorgd en van 2001 tot 2007 heeft Ottolien bovendien diverse gastrollen gespeeld in Radio Bergeijk.

Biografie

Ottolien Boeschoten spreekt graag over:

Ottolien Boeschoten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Ottolien Boeschoten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21